Închide meniul
EXCLUSIV

Simona Halep şi-a fixat un nou obiectiv. „Nu ştiu dacă voi reuşi, dar nu am nimic de pierdut!”. Ce motivaţie are campioana noastră

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2021, 10:36

Reclamă
Simona Halep şi-a fixat un nou obiectiv. „Nu ştiu dacă voi reuşi, dar nu am nimic de pierdut!. Ce motivaţie are campioana noastră

Simona Halep

Profimediaimages

Halep va lua startul în circuitul de la Montreal. Revine pe teren după o pauză de aproape trei luni cauzată de accidentarea la gambă. „Simo” nu renunţă şi are de gând să facă un salt important în clasamentul WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi-a fixat un nou obiectiv

(Reporter: Care mai este motivaţia ta?) Plăcerea jocului, pasiune faţă de acest sport şi faptul că îmi mai doresc să fac rezultate. Nu ştiu ce rezultate voi avea, nu pot să spun că mă gandesc la ceva anume, dar vreau să fiu din nou printre primele.

Este departe (n.r. locul 1 WTA), deja sunt pe 10! Sunt ani de zile de când n-am mai ieşit din TOP 10, vreo 7 ani şi jumătate. Este o relaxare mentală şi acum obiectivul este să reintru în zona jucătoarelor foarte bune, în TOP 5. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar nu am nimic de pierdut. Vreau doar să mă bucur de ceea ce pot să mai fac încă„, a declarat Simona Halep în exclusivitate pentru AS.ro.

View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă

De luni, Simona va ajunge pe locul 13 WTA. Barbora Krejcikova, Belinda Bencic și Petra Kvitova o depăşesc pe campioana noastră. Halep are motive să spere că va reveni rapid în TOP 10. O despart numai 240 de puncte faţă de Garbine Muguruza, sportivă aflată pe poziţia a 9-a.

Câştigătoarea turneului de la Montreal va primi 1000 de puncte WTA. Simona Halep a câştigat trofeul în 2018, după o finală în faţa americancei Sloan Stephens.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și