Închide meniul

Simona Halep a plecat în Canada. „A fost cea mai grea perioadă!” Ce şi-a propus la trei luni de la accidentare

Reclamă

Publicat: 5 august 2021, 9:55

Simona Halep a plecat în Canada. „A fost cea mai grea perioadă! Ce şi-a propus la trei luni de la accidentare

Simona Halep a declarat că a trecut prin cea mai grea perioadă a carierei

Profimediaimages

Simona Halep a primit o invitaţie pentru a juca în Canada la turneul pe care l-a câştigat în 2016 şi 2018. Ea va juca direct în turul secund al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: „A fost cea mai grea perioadă”

Halep va reveni pe teren după accidentarea suferită pe 12 mai la Roma.

„Sunt mult mai bine, m-am odihnit mental şi fizic sunt bine. N-am avut dureri când m-am antrenat. Sper să fiu aptă şi la turnee.

Nu-mi propun absolut nimic. Doar să fiu sănătoasă şi să încerc să joc cât mai mult meciuri. Mi-e dor de turneu, de competiţie, ştiu că o să fie foarte greu la început. Nu mi-e teamă, merg cu încredere şi o să văd ce pot să fac”, a declarat Simona Halep, joi dimineaţă, la plecarea din ţară.

Medicii i-au dat asigurări Simonei că s-a recuperat după dubla ruptură musculară de la gambă.

Reclamă

„Orice este posibil la o astfel de accidentare, nu am mai trecut prin aşa ceva, o ruptură musculară. Medicii au spus că sunt recuperată, eu mă simt recuperată, dar la meciuri e diferit. O să văd când ajung acolo.

A fost cea mai grea perioadă, pentru că a fost o accidentare destul de gravă. Nu m-am mai întâlnit cu aşa ceva până acum. Dar am văzut partea pozitivă, m-am bucurat că am stat acasă”, a mai spus Simiona Halep.

Simona Halep, impresionată de David Popovici

Simona Halep s-a declarat impresionantă de David Popovici, puştiul român care a fost la două sutimi de secundă de medalie la Jocurile Olimpice 2020. Halep crede că Popovici are şansa să ajungă „sus de tot”.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un băiat deosebit şi performanţele lui arată acest lucru. Să fie motivat în continuare, acum începe greul şi să muncească cu tot sufletul pentru că, dacă îşi doreşte cu adevărat, o să reuşească să fie sus de tot”, i-a transmis Simona Halep, astăzi, înotătorului român în vârstă de doar 16 ani.

Simona Halep: „M-am uitat la Olimpiadă, dar nu mai uitat la tenis”

Simona Halep încă nu şi-a revenit după retragerea de la Jocurile Olimpice 2020. Campioana noastră a recunoscut că nu a putut să se uite la niciun meci de tenis de la Tokyo.

„M-am uitat la Olimpiadă, dar nu m-am uitat la tenis, ca să ne înţelegem. M-a durut prea tare retragerea! Mi-am dorit tare mult, în ultimii 2-3 ani m-am gândit mult la Olimpiadă şi îmi doream să ajung şi eu să am o medalie.

Din păcate m-am retras de la Roland Garros şi Wimbledon, a fost o tristeţe mare, dar a fost şi mai mare după ce m-am retras de la Jocurile Olimpice„, a dezvăluit Simona Halep în exclusivitate pentru AS.ro.

Simona Halep, pe locul 10 în topul mondial

Simona Halep se menţine pe locul 10, cu 4.115 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. În schimb, Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90, cu 890 de puncte.

Cum arată Top 10 WTA

1. Ashleigh Barty (Australia) – 9.635 de puncte;
2. Naomi Osaka (Japonia) – 7.336;
3. Arina Sabalenka (Belarus) – 6.845;
4. Sofia Kenin (SUA) – 5.640;
5. Bianca Andreescu (Canada) – 5.331;
6. Elina Svitolina (Ucraina) – 5.125;
7. Karolina Pliskova (Cehia) – 4.975;
8. Iga Swiatek (Polonia) – 4.685;
9. Garbine Muguruza – 4.165.
10. Simona Halep (România) – 4.115.

Reclamă
Recomandări
  • Simona Halep va juca la Montreal
  • Turneul are loc între 9 şi 15 august

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și