Închide meniul

Denis Drăguş a marcat după 813 zile, într-un meci de coşmar. Standard Liege a luat cinci goluri de la acelaşi jucător

Publicat: 8 august 2021, 17:57

Reclamă
Denis Drăguş a marcat după 813 zile, într-un meci de coşmar. Standard Liege a luat cinci goluri de la acelaşi jucător

Denis Drăguş, aproape de un transfer în Serie B

Denis Drăguş, într-un meci pentru Standard Liege/ Profimedia

Denis Drgăuş nu a putut împiedica eşecul lui Standard Liege. Aceasta a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 de Antwerp, în etapa a 3-a a campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş, primul gol pentru Standard Liege

Elveţianul Michael Frey a marcat toate cele cinci goluri ale oaspeţilor, în minutele 6, 37, 59, 61 şi 68.

Intrat în minutul 76, Denis Drăguş a înscris în minutul 77. A fost al doilea gol al gazdelor, care au mai punctat prin Muleka în minutul 55.

Drăguş a evoluat în toate cele trei etape de până acum, dar de fiecare dată a fost rezervă.

Reclamă

Standard Liege are 4 puncte şi este pe locul 10 în acest moment. Nou-promovata Saint Gillois este lider provizoriu, cu şase puncte.

Denis Drăguş, clipe de groază în Belgia

Luna trecută, Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii. Ei au fost martori la inundaţiile fără precedent din Belgia.

Jucătorul revenit la Standard după împrumutul la Crotone a avut nevoie de ajutorul militarilor pentru a părăsi casa.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă mulțumim! Am fost evacuați de trupele militare. Suntem bine… este un coșmar. Apa a luat tot: mașini, case, pomi, oameni… Mulțumim Domnului că suntem bine”, a reacţionat Vanessa Mara pe Instagram.

Iubita lui Drăguş le-a transmis apropiaţilor că a fost cazată într-o cameră de hotel. A şi postat o imagine emoţionantă cu copilul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și