Închide meniul

Denis Drăguş a marcat după 813 zile, într-un meci de coşmar. Standard Liege a luat cinci goluri de la acelaşi jucător

Reclamă

Publicat: 8 august 2021, 17:57

Denis Drăguş a marcat după 813 zile, într-un meci de coşmar. Standard Liege a luat cinci goluri de la acelaşi jucător

Denis Drăguş, aproape de un transfer în Serie B

Denis Drăguş, într-un meci pentru Standard Liege/ Profimedia

Denis Drgăuş nu a putut împiedica eşecul lui Standard Liege. Aceasta a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 de Antwerp, în etapa a 3-a a campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş, primul gol pentru Standard Liege

Elveţianul Michael Frey a marcat toate cele cinci goluri ale oaspeţilor, în minutele 6, 37, 59, 61 şi 68.

Intrat în minutul 76, Denis Drăguş a înscris în minutul 77. A fost al doilea gol al gazdelor, care au mai punctat prin Muleka în minutul 55.

Drăguş a evoluat în toate cele trei etape de până acum, dar de fiecare dată a fost rezervă.

Reclamă

Standard Liege are 4 puncte şi este pe locul 10 în acest moment. Nou-promovata Saint Gillois este lider provizoriu, cu şase puncte.

Denis Drăguş, clipe de groază în Belgia

Luna trecută, Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii. Ei au fost martori la inundaţiile fără precedent din Belgia.

Jucătorul revenit la Standard după împrumutul la Crotone a avut nevoie de ajutorul militarilor pentru a părăsi casa.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă mulțumim! Am fost evacuați de trupele militare. Suntem bine… este un coșmar. Apa a luat tot: mașini, case, pomi, oameni… Mulțumim Domnului că suntem bine”, a reacţionat Vanessa Mara pe Instagram.

Iubita lui Drăguş le-a transmis apropiaţilor că a fost cazată într-o cameră de hotel. A şi postat o imagine emoţionantă cu copilul.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și