Închide meniul
Foto

Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii. „Am fost evacuaţi de trupele militare”. Ce se întâmplă în Belgia

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2021, 14:51

Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii

Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii

Zuma Press / Virginie Lefour via Hepta

  • Denis Drăguş, aproape de o tragedie
  • Mesajul transmis de iubita atacantului de la Standard Liege

Internaţionalul român a fost martor la tragedia care s-a abătut asupra vestului Europei şi care a făcut peste 100 de victime, potrivit euronews.com. Jucătorul revenit la Standard după împrumutul la Crotone a avut nevoie de ajutorul militarilor pentru a părăsi casa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii

Vă mulțumim! Am fost evacuați de trupele militare. Suntem bine… este un coșmar. Apa a luat tot: mașini, case, pomi, oameni… Mulțumim Domnului că suntem bine„, a reacţionat Vanessa Mara pe Instagram.

Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii
Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii

Iubita lui Drăguş le-a transmis apropiaţilor că a fost cazată într-o cameră de hotel. A şi postat o imagine emoţionantă cu copilul.

Reclamă
Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii
Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii

Denis Drăguş şi familia sa, momente de coşmar

Iubita fotbalistului de la Standard Liege, Vanessa Mara, a postat imagini. „Nu poate fi real ce trăim! / „Eu şi copilul meu acum!”, au fost mesajele scrise de aceasta.

Drăguş a revenit la Standard după împrumutul din Italia, unde fotbalistul în vârstă de 22 de ani a jucat la Crotone. El şi Vanessa au împreună o fiică în vârstă de 6 luni. După botezul micuţei, a izbucnit un scandal imens. Una dintre verişoarele sale l-a criticat dur pentru că nu şi-a invitat părinţii la eveniment.

Reclamă

În scandal, s-a implicat şi mama Vanessei. Aceasta a lansat acuzaţii uluitoare la adresa tatălui lui Denis Drăguş, fostul fotbalist Mihai Drăguş.

Tu în ce calitate îmi denigrezi fiica, nu te supăra? De ce nu povestești tot, de la început, cum fiica mea Vanessa a fost bătută de Mihai, tatăl lui Denis, înjurată și multe altele… Eu nu am zis nimic până acum, dar nu te oprești. E foarte urât, rufele se spală în familie. O zi frumoasă”, a scris mama Vanessei la postarea iniţială.

Să-ți fie rușine și ție și iubitei tale ca nu știți să vă apreciați părinții! Buni, răi, sunt ai voștri! Denis, te cunosc, în adâncul sufletului tău ți-ai fi dorit mai mult aseară… Îl cinstiți pe Dumnezeu prin postări, dar oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții? Va veni o zi în care vei suna degeaba, va fi prea târziu și vei realiza ce greșeală imensă ai facut… Vreau să ajungă acest mesaj la voi și să vă bagați mințile în cap, o viață aveți și 2 părinți. Încă o dată rușine, pe mine nu mă interesează viața voastră, mă deranjează oamenii fără caracter și de fiecare dată când o să am ocazia am să bat obrazul acestor specimene de oameni!”, a fost mesajul de pe Facebook, care a făcut public scandalul din familia Drăguş.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş
Echipa naţională • 25 mart., 19:51
Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş: „Mă ocup de el în vara asta!”
Marius Şumudică ştie ce "tricolori" vor fi titulari în România - Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 19:36
Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în România – Columbia: „I-a păstrat pentru meciul acesta!”
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil
Fotbal extern • 17 mart., 14:27
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep