Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a primit contractul de la PSG. Fanii francezi s-au strâns deja la aeroport + Mesajul transmis de soţia lui Messi. „Mergem împreună oriunde!”

Publicat: 8 august 2021, 21:57

Reclamă
Lionel Messi a primit contractul de la PSG. Fanii francezi s-au strâns deja la aeroport + Mesajul transmis de soţia lui Messi. „Mergem împreună oriunde!

Lionel Messi şi familia pe Camp Nou

Instagram

Update: Lionel Messi este deja aşteptat de fanii lui PSG, care s-au adunat la aeroport. Argentinianul va sosi însă abia mâine la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Lionel Messi s-a despărţit în lacrimi de Barcelona, într-o conferinţă de presă organizată la stadionul Camp Nou. Evenimentul a avut loc fix în ziua în care ar fi trebuit să fie pe teren contra lui Ronaldo la trofeul Joan Gamper.

Lionel Messi a primit contractul de la PSG

Tot astăzi, Messi a primit contractul final de la PSG. Acesta este studiat de avocaţii lui Lionel Messi, scrie sport.es.

Reclamă

Salariul său ar urma să fie de 35 de milioane de euro pentru următoarele două sezoane

Cel mai probabil, fotbalistul argentinian va face vizita medicală mâine, iar prezentarea oficială va avea loc marţi.

Soţia lui Messi este pregătită pentru o nouă aventură.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce dificil să rezum în câteva rânduri toți acești ani pe care i-am trăit! Atâtea emoții care și-au lăsat amprentele în viețile noastre. Dar cum se spune, ce nu ne omoară, ne face mai puternici! Iar cu familia ca bază, vom ieși din nou pe teren, mai puternici ca niciodată… Mergem împreună oriunde ar fi, însă întotdeauna înainte!!! Te iubesc, dragostea mea!”, a transmis Antonela Roccuzzo pe contul de Instagram. A primit peste un milion de like-uri într-o singură oră!

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Ultimul mesaj al lui Lionel Messi pentru fanii Barcelonei

Şi Lionel Messi a avut un ultim mesaj pentru fanii Barcei.

„Mi-ar fi plăcut să plec altfel, deși cred că niciodată un rămas bun nu poate fi un lucru frumos… Mi-ar fi plăcut să rămân aici, am făcut totul pentru acest obiectiv, dar nu s-a putut realiza. Am doar cuvinte de apreciere pentru toți cei care mi-au fost alături în atâția ani la club. Și pentru fanii noștri, care mi-au dat toată dragostea lor. Am încercat să-i răsplătesc, dând totul pentru tricoul acesta. Plec, dar nu ne spunem adio, ci doar pe curând. Visca Barca!!!”, a scris şi Messi pe reţelele de socializare.

Legătura neştiută dintre Lionel Messi şi Mauricio Pochettino

Leo Messi s-a despărţit de Barcelona după mai bine de 20 de ani. Superstarul argentinian a debutat pentru formaţia balugrana pe 16 octombrie 2004, într-un meci în care adversara catalanilor era Espanyol.

De remarcat este faptul că Mauricio Pochettino, actualul antrenor al lui PSG, se afla pe teren la partida respectivă. Astfel, Leo Messi va fi antrenat în Franţa de fostul său adversar.

După acel meci, Messi avea să mai îmbrace tricoul catalanilor în 787 de meciuri, perioadă în care a scris istorie pentru echipa de pe Camp Nou.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și