Închide meniul

Farul – Sepsi 1-0 | Roland Niczuly, acuzaţii grave: „Suporterii m-au scuipat! LPF şi Federaţia ar trebui să se sesizeze!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 august 2021, 21:44

Reclamă
Farul – Sepsi 1-0 | Roland Niczuly, acuzaţii grave: „Suporterii m-au scuipat! LPF şi Federaţia ar trebui să se sesizeze!

Roland Csaba Niczuly

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Roland Niczuly, acuzaţii grave după Farul – Sepsi 1-0

Portarul grupării de la Sfântu Gheorghe acuză că au fost scandări xenofobe venite din partea ultraşilor prezenţi în tribunele de la Ovidiu. De asemenea, acesta a explicat că a fost scuipat de aceltia în timpul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au fost scandări xenofobe. Au sărit suporteri şi m-au scuipat toţi. Nu mi se pare normal. LPF şi Federaţia ar trebui să se sesizeze. Nu văd de ce acest comportant. Ne dăm la o parte dacă supărăm pe cineva. Eu cred că şi noi participăm şi ar trebui să ne respectăm. Mi-a lăsat un gust amar această partidă şi nu îmi găsesc cuvintele”, a declarat Niczuly pentru Telekom Sport.

Farul – Sepsi 1-0 | Leo Grozavu a răbufnit: „Trăim într-o ţară unde arbitrii fac legea!”

Scandal cât casa la Farul – Sepsi! Leo Grozavu a fost eliminat la finalul meciului şi a dat de pământ cu arbitrul Cojocaru.

Leo Grozavu a fost un car de nervi la finalul meciului de la Ovidiu. Antrenorul susţine că a fost eliminat pe nedrept de Adrian Cojocaru. Imediat după meci, tehnicianul „a tunat şi a fulgerat” la adresa arbitrajului.

„Nu am înţeles de ce am fost sancţionat, de fapt, nu am înţeles nimic! Asta e ţara în care legea e făcută de arbitri! Mi s-a pus pumnul în gură, cred că niciodată nu voi fi judecat la fel ca un antrenor de la FCSB, CFR sau Craiova. Doar la noi e regula asta ca la 4 cartonaşe să fii suspendat, e o lege care nu-mi dă dreptul să muncesc. Nu am făcut nimic, nu am spus nimic. Am cerut doar o explicatţe după un fault, nu am jignit, nu am ţipat, doar Gică izbucnise şi i-am zis sa stea liniştit.

Reclamă

I-a fost frică să ia o decizie împotriva altcuiva, şi ce-a zis, lasă-l pe Grozavu să stea în tribună. Dar nu ia atitudine deloc când se scandează împotriva unei etnii din România, e urât ce se întâmplă, e prea multă ură, dar trăim în România. Am atras atenţia, dar ce să faci, e o manieră jenantă de a arbitra! Am fost superiori Farului, nu cred că se supără Gică, am luat un gol la singura nesincronizare. Ne-a lipsit luciditatea, dar nu mai are rost să mai vorbesc despre fotbal, eu vreau să fiu lăsat să muncesc„, a declarat Leo Grozavu la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și