Închide meniul

Farul – Sepsi 1-0 | Roland Niczuly, acuzaţii grave: „Suporterii m-au scuipat! LPF şi Federaţia ar trebui să se sesizeze!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 august 2021, 21:44

Farul – Sepsi 1-0 | Roland Niczuly, acuzaţii grave: „Suporterii m-au scuipat! LPF şi Federaţia ar trebui să se sesizeze!

Roland Csaba Niczuly

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Roland Niczuly, acuzaţii grave după Farul – Sepsi 1-0

Portarul grupării de la Sfântu Gheorghe acuză că au fost scandări xenofobe venite din partea ultraşilor prezenţi în tribunele de la Ovidiu. De asemenea, acesta a explicat că a fost scuipat de aceltia în timpul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au fost scandări xenofobe. Au sărit suporteri şi m-au scuipat toţi. Nu mi se pare normal. LPF şi Federaţia ar trebui să se sesizeze. Nu văd de ce acest comportant. Ne dăm la o parte dacă supărăm pe cineva. Eu cred că şi noi participăm şi ar trebui să ne respectăm. Mi-a lăsat un gust amar această partidă şi nu îmi găsesc cuvintele”, a declarat Niczuly pentru Telekom Sport.

Farul – Sepsi 1-0 | Leo Grozavu a răbufnit: „Trăim într-o ţară unde arbitrii fac legea!”

Scandal cât casa la Farul – Sepsi! Leo Grozavu a fost eliminat la finalul meciului şi a dat de pământ cu arbitrul Cojocaru.

Leo Grozavu a fost un car de nervi la finalul meciului de la Ovidiu. Antrenorul susţine că a fost eliminat pe nedrept de Adrian Cojocaru. Imediat după meci, tehnicianul „a tunat şi a fulgerat” la adresa arbitrajului.

„Nu am înţeles de ce am fost sancţionat, de fapt, nu am înţeles nimic! Asta e ţara în care legea e făcută de arbitri! Mi s-a pus pumnul în gură, cred că niciodată nu voi fi judecat la fel ca un antrenor de la FCSB, CFR sau Craiova. Doar la noi e regula asta ca la 4 cartonaşe să fii suspendat, e o lege care nu-mi dă dreptul să muncesc. Nu am făcut nimic, nu am spus nimic. Am cerut doar o explicatţe după un fault, nu am jignit, nu am ţipat, doar Gică izbucnise şi i-am zis sa stea liniştit.

Reclamă

I-a fost frică să ia o decizie împotriva altcuiva, şi ce-a zis, lasă-l pe Grozavu să stea în tribună. Dar nu ia atitudine deloc când se scandează împotriva unei etnii din România, e urât ce se întâmplă, e prea multă ură, dar trăim în România. Am atras atenţia, dar ce să faci, e o manieră jenantă de a arbitra! Am fost superiori Farului, nu cred că se supără Gică, am luat un gol la singura nesincronizare. Ne-a lipsit luciditatea, dar nu mai are rost să mai vorbesc despre fotbal, eu vreau să fiu lăsat să muncesc„, a declarat Leo Grozavu la Digi Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și