Închide meniul

Situaţie critică la Barcelona după plecarea lui Messi! Un singur jucător a acceptat reducerea salariului. „A făcut-o din proprie iniţiativă”

Publicat: 10 august 2021, 10:54

Reclamă
Situaţie critică la Barcelona după plecarea lui Messi! Un singur jucător a acceptat reducerea salariului. „A făcut-o din proprie iniţiativă

Un singur jucător al Barcelonei a acceptat reducerea salariului după plecarea lui Lionel Messi

Profimedia

Jaume Llopis, primul oficial al Barcelonei care a demisionat după plecarea lui Lionel Messi, a dezvăluit că Gerard Pique este singurul jucător al Barcelonei care a acceptat reducerea salariului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţie critică la Barcelona! Gerard Pique, singurul jucător care a acceptat reducerea salariului

„O să vedem dacă Barcelona va fi capabilă să reducă masa salarială. Singurul care, din proprie iniţiativă, a acceptat reducerea salariului a fost Pique. În rest, niciunul”, a declarat Llopis pentru El Larguero, citat de Sport Bible.

Şi Messi ar fi acceptat venituri mult mai mici pentru a continua să joace pe Camp Nou.

„M-am oferit să-mi reduc salariul cu 50%. Am făcut tot ce este posibil. Nu este adevărat că am cerut o mărire”, a spus Messi la conferinţa de presă de adio.

De ce Leo Messi nu putea juca gratis la Barcelona

După ce FC Barcelona a anunţat că nu poate înregistra contractul lui Messi, suflarea blaugrana s-a gândit la un scenariu potrivit căruia argentinianul să poată juca gratis pentru clubul său de suflet. Jurnalistul Raj Chohan a explicat de ce acest lucru nu a fost posibil.

Reclamă

„Doar pentru a clarifica ceva legat de Messi jucând gratis la Barcelona: rația venituri-salarii a clubului este în prezent pe la 115%. Chiar și fără salariul lui Messi, aceasta ar fi tot în jur de 95%. Plafonul salarial impus de La Liga este de 70%. Așadar, chiar dacă Messi ar fi jucat pe gratis, Barcelona tot nu putea să îl înregistreze”, a explicat jurnalistul Raj Chohan.

Nici pe olandezul Depay, care a jucat deja în meciurile amicale, Barca nu a reuşit să-l înregistreze, susţine Joan Llopis.

Joan Laporta, acuzat că nu a dorit păstrarea lui Lionel Messi

Llopis, fost membru al comisiei Espai Barca, care se ocupă de terenurile şi proprietăţile deţinute de club, şi socios al clubului de 66 de ani, l-a criticat dur pe Joan Laporta.

Reclamă 4 / 0/3

Llopis susţine că Barcelona nu a făcut tot ce se putea pentru păstrarea lui Messi şi a criticat întâlnirea lui Laporta cu Florentino Perez, şeful rivalei Real Madrid, chiar după despărţirea de Messi.

„S-a observat răceala jucătorului de președinte. Nu s-a spus adevărul, vrem să știm ce se întâmplă cu Florentino Perez din partea lui Laporta. Subiectul SuperLigii este un proiect mare, însă incert. Nu știu ce se pretinde cu relația aceasta cordială cu președintele lui Madrid. Nu poate fi înțeles cum în timp ce fanii plâng plecarea lui Leo, Laporta iese la masă cu președintele Madridului. Trebuie să aibă grijă de imagine”, a transmis acesta într-un interviu acordat Cadena Ser şi citat de as.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și