Închide meniul

Situaţie critică la Barcelona după plecarea lui Messi! Un singur jucător a acceptat reducerea salariului. „A făcut-o din proprie iniţiativă”

Reclamă

Publicat: 10 august 2021, 10:54

Situaţie critică la Barcelona după plecarea lui Messi! Un singur jucător a acceptat reducerea salariului. „A făcut-o din proprie iniţiativă

Un singur jucător al Barcelonei a acceptat reducerea salariului după plecarea lui Lionel Messi

Profimedia

Jaume Llopis, primul oficial al Barcelonei care a demisionat după plecarea lui Lionel Messi, a dezvăluit că Gerard Pique este singurul jucător al Barcelonei care a acceptat reducerea salariului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţie critică la Barcelona! Gerard Pique, singurul jucător care a acceptat reducerea salariului

„O să vedem dacă Barcelona va fi capabilă să reducă masa salarială. Singurul care, din proprie iniţiativă, a acceptat reducerea salariului a fost Pique. În rest, niciunul”, a declarat Llopis pentru El Larguero, citat de Sport Bible.

Şi Messi ar fi acceptat venituri mult mai mici pentru a continua să joace pe Camp Nou.

„M-am oferit să-mi reduc salariul cu 50%. Am făcut tot ce este posibil. Nu este adevărat că am cerut o mărire”, a spus Messi la conferinţa de presă de adio.

De ce Leo Messi nu putea juca gratis la Barcelona

După ce FC Barcelona a anunţat că nu poate înregistra contractul lui Messi, suflarea blaugrana s-a gândit la un scenariu potrivit căruia argentinianul să poată juca gratis pentru clubul său de suflet. Jurnalistul Raj Chohan a explicat de ce acest lucru nu a fost posibil.

Reclamă

„Doar pentru a clarifica ceva legat de Messi jucând gratis la Barcelona: rația venituri-salarii a clubului este în prezent pe la 115%. Chiar și fără salariul lui Messi, aceasta ar fi tot în jur de 95%. Plafonul salarial impus de La Liga este de 70%. Așadar, chiar dacă Messi ar fi jucat pe gratis, Barcelona tot nu putea să îl înregistreze”, a explicat jurnalistul Raj Chohan.

Nici pe olandezul Depay, care a jucat deja în meciurile amicale, Barca nu a reuşit să-l înregistreze, susţine Joan Llopis.

Joan Laporta, acuzat că nu a dorit păstrarea lui Lionel Messi

Llopis, fost membru al comisiei Espai Barca, care se ocupă de terenurile şi proprietăţile deţinute de club, şi socios al clubului de 66 de ani, l-a criticat dur pe Joan Laporta.

Reclamă 4 / 0/3

Llopis susţine că Barcelona nu a făcut tot ce se putea pentru păstrarea lui Messi şi a criticat întâlnirea lui Laporta cu Florentino Perez, şeful rivalei Real Madrid, chiar după despărţirea de Messi.

„S-a observat răceala jucătorului de președinte. Nu s-a spus adevărul, vrem să știm ce se întâmplă cu Florentino Perez din partea lui Laporta. Subiectul SuperLigii este un proiect mare, însă incert. Nu știu ce se pretinde cu relația aceasta cordială cu președintele lui Madrid. Nu poate fi înțeles cum în timp ce fanii plâng plecarea lui Leo, Laporta iese la masă cu președintele Madridului. Trebuie să aibă grijă de imagine”, a transmis acesta într-un interviu acordat Cadena Ser şi citat de as.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și