Închide meniul

Scandal fără sfârșit la Dinamo! Iuliu Mureșan îl bănuiește pe Paul Anton de trucuri ieftine. „El zice că e accidentat, nu știu ce să zic”

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 13:20

Reclamă
Scandal fără sfârșit la Dinamo! Iuliu Mureșan îl bănuiește pe Paul Anton de trucuri ieftine. „El zice că e accidentat, nu știu ce să zic

Paul Anton, în război cu Iuliu Mureșan

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Paul Anton a sperat să devină liber de contract, dar FRF i-a respins cererea. Mureșan îl bănuiește că se dă accidentat ca să nu se mai antreneze cu restul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan l-a pus la zid pe Paul Anton

„Anton nu mai vrea să continue, dar are contract, nu merge cu ‘nu mai vrea’. Nu vii când vrei, pleci când vrei și faci ce vrei. E jucătorul lui Dinamo! Ieri nu s-a antrenat, a zis că îl doare în zona în care a fost accidentat. Nu știu ce să zic, probabil că așa e. Dar Dinamo are nevoie de Paul Anton”, a spus Iuliu Mureșan, la Pro X.

Paul Anton a apărut într-un singur meci în acest sezon pentru Dinamo, chiar în prima etapă, când a jucat 65 de minute în victoria cu 3-2 în fața lui FC Voluntari. În meciul cu FC U Craiova din etapa a doua a fost rezervă neutilizată, iar pentru duelurile cu Clinceni și Chindia nici măcar nu a făcut parte din lot.

Iuliu Mureșan: „Nu avem nicio ofertă pentru Paul Anton!”

Dinamo ar accepta să se despartă de Paul Anton doar în cazul în care vreo echipă face o ofertă convenabilă. Numai că, până acum, nimeni nu s-a interesat de Paul Anton.

„Eu sper să intre pentru că ne-ar ajuta experiența lui, modul în care stă în teren. Am discutat, dar nu o renegociere a salariului, ci altă soluție. Ar fi o soluție să îl vindem pe Anton, dar nu avem nicio ofertă.

Reclamă

E disponibil pentru orice sumă, dar nu ne-a căutat nimeni. Nu vreau să intru în discuția asta acum, dar o să analizăm orice ofertă vine”, a mai spus Iuliu Mureșan.

30 de ani are Paul Anton, fiind cotat de transfermarkt.com la 1,1 milioane de euro. Acesta a revenit la Dinamo vara trecută, după ce mai îmbrăcase tricoul alb-roșu în sezoanele 2015-2016 și 2017-2018.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și