Închide meniul

Scandal fără sfârșit la Dinamo! Iuliu Mureșan îl bănuiește pe Paul Anton de trucuri ieftine. „El zice că e accidentat, nu știu ce să zic”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 13:20

Scandal fără sfârșit la Dinamo! Iuliu Mureșan îl bănuiește pe Paul Anton de trucuri ieftine. „El zice că e accidentat, nu știu ce să zic

Paul Anton, în război cu Iuliu Mureșan

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Paul Anton a sperat să devină liber de contract, dar FRF i-a respins cererea. Mureșan îl bănuiește că se dă accidentat ca să nu se mai antreneze cu restul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan l-a pus la zid pe Paul Anton

„Anton nu mai vrea să continue, dar are contract, nu merge cu ‘nu mai vrea’. Nu vii când vrei, pleci când vrei și faci ce vrei. E jucătorul lui Dinamo! Ieri nu s-a antrenat, a zis că îl doare în zona în care a fost accidentat. Nu știu ce să zic, probabil că așa e. Dar Dinamo are nevoie de Paul Anton”, a spus Iuliu Mureșan, la Pro X.

Paul Anton a apărut într-un singur meci în acest sezon pentru Dinamo, chiar în prima etapă, când a jucat 65 de minute în victoria cu 3-2 în fața lui FC Voluntari. În meciul cu FC U Craiova din etapa a doua a fost rezervă neutilizată, iar pentru duelurile cu Clinceni și Chindia nici măcar nu a făcut parte din lot.

Iuliu Mureșan: „Nu avem nicio ofertă pentru Paul Anton!”

Dinamo ar accepta să se despartă de Paul Anton doar în cazul în care vreo echipă face o ofertă convenabilă. Numai că, până acum, nimeni nu s-a interesat de Paul Anton.

„Eu sper să intre pentru că ne-ar ajuta experiența lui, modul în care stă în teren. Am discutat, dar nu o renegociere a salariului, ci altă soluție. Ar fi o soluție să îl vindem pe Anton, dar nu avem nicio ofertă.

Reclamă

E disponibil pentru orice sumă, dar nu ne-a căutat nimeni. Nu vreau să intru în discuția asta acum, dar o să analizăm orice ofertă vine”, a mai spus Iuliu Mureșan.

30 de ani are Paul Anton, fiind cotat de transfermarkt.com la 1,1 milioane de euro. Acesta a revenit la Dinamo vara trecută, după ce mai îmbrăcase tricoul alb-roșu în sezoanele 2015-2016 și 2017-2018.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Scandal la Dinamo
  • Iuliu Mureșan l-a pus la zid pe Paul Anton

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și