Închide meniul

Ce se întâmplă cu Harry Kane! Rămâne la Tottenham, dar e la cuţite cu clubul. Ofertă de 150 de milioane de euro de la Manchester City

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 august 2021, 14:36

Ce se întâmplă cu Harry Kane! Rămâne la Tottenham, dar e la cuţite cu clubul. Ofertă de 150 de milioane de euro de la Manchester City

Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane

Harry Kane este golgheterul lui Tottenham / Profimediaimages

Kane îi reproşează lui Levy că nu şi-a ţinut promisiunea de a-l lăsa să plece dacă Tottenham nu câştigă niciun trofeu sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul a lipsit de la reunirea echipei, dar apoi a revenit la antrenamente, însă nu este mulţumit de faptul că oficialii de la Tottenham nu l-au lăsat să plece în ciuda faptului că a avut o ofertă de 150 de milioane de euro de la Manchester City, notează presa engleză.

Jucătorul de 28 de ani, care s-a format la Tottenham, va fi amendat pentru absenţa de la antrenamente.

Harry Kane, mesaj emoţionant pentru fanii lui Tottenham

Golgheterul ultimei ediţii din Premier League a anunţat că se va alătura, în cel mai scurt timp, lotului pregătit de Nuno Espirito Santo. Atacantul naţionalei Angliei a vrut să infirme zvonurile că nu s-a prezentat la antrenamente pentru a-şi forţa transferul la Manchester City. A ţinut să le transmită suporterilor că este trup şi suflet alături de club.

„Au trecut aproape 10 ani din momentul în care mi-am făcut debutul la Spurs. În fiecare dintre aceștia, voi – fanii – mi-ați arătat mereu susţinere totală și dragoste. De aceea am fost supărat când am văzut câteva dintre comentariile apărute în această săptămână, în care a fost pus la îndoială profesionalismul meu.

Reclamă

Deși nu voi intra în detalii, vreau să fie foarte clar că niciodată, dar niciodată, nu am refuzat să mă antrenez. Mă voi întoarce la echipă mâine, așa cum era programat.

Nu aș face nimic care să pună în pericol relația pe care o am cu suporterii care mi-au oferit sprijinul lor necondiționat de când sunt la acest club. Iar acest lucru este valabil și în acest caz„, a reacţionat Harry Kane pe contul său de Twitter.

Harry Kane a înscris 221 de goluri în 336 de apariţii în tricoul lui Spurs. În ultimul sezon din Premier League a marcat de 23 de ori şi a fost pe primul loc în topul golgheterilor. L-a depăşit la limită pe Mohamed Salah (22), starul lui Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și