Închide meniul

Ce se întâmplă cu Harry Kane! Rămâne la Tottenham, dar e la cuţite cu clubul. Ofertă de 150 de milioane de euro de la Manchester City

Dan Roșu Publicat: 18 august 2021, 14:36

Ce se întâmplă cu Harry Kane! Rămâne la Tottenham, dar e la cuţite cu clubul. Ofertă de 150 de milioane de euro de la Manchester City

Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane

Harry Kane este golgheterul lui Tottenham / Profimediaimages

  • Harry Kane e dorit insistent de Manchester City
  • Atacantul poate rămâne la Tottenham

Kane îi reproşează lui Levy că nu şi-a ţinut promisiunea de a-l lăsa să plece dacă Tottenham nu câştigă niciun trofeu sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul a lipsit de la reunirea echipei, dar apoi a revenit la antrenamente, însă nu este mulţumit de faptul că oficialii de la Tottenham nu l-au lăsat să plece în ciuda faptului că a avut o ofertă de 150 de milioane de euro de la Manchester City, notează presa engleză.

Jucătorul de 28 de ani, care s-a format la Tottenham, va fi amendat pentru absenţa de la antrenamente.

Reclamă

Harry Kane, mesaj emoţionant pentru fanii lui Tottenham

Golgheterul ultimei ediţii din Premier League a anunţat că se va alătura, în cel mai scurt timp, lotului pregătit de Nuno Espirito Santo. Atacantul naţionalei Angliei a vrut să infirme zvonurile că nu s-a prezentat la antrenamente pentru a-şi forţa transferul la Manchester City. A ţinut să le transmită suporterilor că este trup şi suflet alături de club.

„Au trecut aproape 10 ani din momentul în care mi-am făcut debutul la Spurs. În fiecare dintre aceștia, voi – fanii – mi-ați arătat mereu susţinere totală și dragoste. De aceea am fost supărat când am văzut câteva dintre comentariile apărute în această săptămână, în care a fost pus la îndoială profesionalismul meu.

Reclamă

Deși nu voi intra în detalii, vreau să fie foarte clar că niciodată, dar niciodată, nu am refuzat să mă antrenez. Mă voi întoarce la echipă mâine, așa cum era programat.

Nu aș face nimic care să pună în pericol relația pe care o am cu suporterii care mi-au oferit sprijinul lor necondiționat de când sunt la acest club. Iar acest lucru este valabil și în acest caz„, a reacţionat Harry Kane pe contul său de Twitter.

Harry Kane a înscris 221 de goluri în 336 de apariţii în tricoul lui Spurs. În ultimul sezon din Premier League a marcat de 23 de ori şi a fost pe primul loc în topul golgheterilor. L-a depăşit la limită pe Mohamed Salah (22), starul lui Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”