Închide meniul

Se amână debutul lui Lionel Messi la PSG. Argentinianul nu va juca nici cu Brest. Biletele au fost puse în vânzare la preţuri uriaşe!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2021, 22:20

Reclamă
Se amână debutul lui Lionel Messi la PSG. Argentinianul nu va juca nici cu Brest. Biletele au fost puse în vânzare la preţuri uriaşe!

Grupa Morții în Champions League

Profimediaimages

Potrivit spaniolilor de la as.com, Messi nu poate juca în meciul Brest – PSG, din etapa a 3-a a Ligue 1. Şi Neymar este indisponibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se amână debutul lui Lionel Messi la PSG

Fostul căpitan al Barcelonei încă nu este în cea mai bună formă fizică, iar antrenorul vicecampioanei Franţei nu este dispus să îşi asume niciun risc.

Știm deja cine este Leo, ce reprezintă el. Totul este pozitiv. Există o atmosferă foarte bună în grup, iar el s-a adaptat foarte bine și foarte repede. Sunt mulțumit de felul în care lucrează toată lumea.

Analizăm dacă va fi sau nu în lotul pentru meci. Criteriile pe care ne concentrăm sunt de ordin fizic, fotbalistic și de dinamică a lotului. Trebuie să găsim un echilibru. Există un sentiment foarte bun în vestiar, iar când există atâta talent într-o echipă ca a noastră, înțelegerea nu este doar în vestiar, ci și pe teren”, a declarat Maurico Pochettino, într-o conferință de presă.

Jurnaliştii de la Le Parisien anunţă că Messi va juca primul meci la PSG abia săptămâna viitoare, când trupa lui Pochettino are deplasare la Reims. Meciul este programat duminică, pe 29 august.

Reclamă

Venirea lui Messi i-a adus lui PSG câştiguri uriaşe atât pe plan financiar, cât şi ca imagine. De acest lucru profită chiar şi adversarele din campionat. Până să se afle că noul star al parizienilor nu va debuta acum, Brest a pus în vânzare bilete la preţuri uriaşe, care pornesc de la 120 de euro!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și