Închide meniul

Manny Pacquiao a revenit în ring la 42 de ani! A fost bătut în gala de la Las Vegas

Antena Sport Publicat: 22 august 2021, 13:34

Reclamă
Manny Pacquiao a revenit în ring la 42 de ani! A fost bătut în gala de la Las Vegas

Manny Pacquiao a revenit în ring la 42 de ani

Profimediaimages

În urma acestui succes, acordat prin decizia unanimă a abitrilor (115-113, 116-112, 116-112), Ugas şi-a păstrat centura WBA la categoria semimijlocie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

la, învins de Yordenis Ugas

La 42 de ani, filipinezul a înregistrat a opta sa înfrângere din carieră (pe lângă 62 de victorii şi două meciuri încheiate la egalitate). Este foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meci pentru Manny Pacquiao, care doreşte să candideze la preşedinţia ţării sale.

„Nu ştiu”, a declarat el când a fost întrebat dacă a fost ultima luptă.

Despre posibila sa candidatură la preşedinţia Filipinelor în mai 2022, Pacquiao, care este deja senator, a spus că îşi va anunţa decizia luna viitoare, adăugând că vrea să ajute poporul filipinez şi că „lumea a politicii este mai dificilă decât lumea boxului”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și