Închide meniul
VIDEO

Romelu Lukaku, gol în doar 15 minute după revenirea la Chelsea. Performanţa stabilită în derby-ul cu Arsenal

Publicat: 22 august 2021, 19:17 / Actualizat: 22 august 2021, 20:59

Reclamă
Romelu Lukaku, gol în doar 15 minute după revenirea la Chelsea. Performanţa stabilită în derby-ul cu Arsenal

Romelu Lukaku, gol în doar 15 minute după revenirea la Chelsea

Profimedia

Romelu Lukaku a avut nevoie de doar 15 minute pentru a înscrie primul gol după revenirea la Chelsea. El a punctat chiar în derby-ul londonez cu Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku, gol în doar 15 minute după revenirea la Chelsea

Atacantul belgian a finalizat de la doar câţiva metri din faţa porţii centrarea perfectă a lui Reece James, venită din partea dreaptă.

Cu reuşita contra lui Arsenal, Romelu Lukaku a ajuns la 114 goluri în Premier League. El a urcat pe locul 20 în topul celor mai buni marcatori din istoria competiţiei. L-a depăşit chiar pe Ian Wright, golgheterul legendar al adversarilor de astăzi.

Reclamă

În vârstă de 28 de ani, Romelu Lukaku a revenit în această vară la Chelsea, club pe care îl părăsise în 2014. Acum, Roman Abramovich a fost nevoit să-i achite 115 milioane de euro lui Inter Milano!

Romelu Lukaku a avut un mesaj emoţionant pentru fanii lui Inter, după despărţirea de campioana Italiei.

Lukaku, mesaj emoţionant pentru fanii lui Inter Milano

„Vă mulţumesc pentru că m-aţi iubit ca şi cum eram unul dintre voi. Vă mulţumesc pentru că eu şi familia mea ne-am simţit ca acasă la Milano. Vă mulţumesc pentru suportul necondiţionat. Vă mulţumesc pentru că m-aţi motivat după primul sezon. Când am ajuns la Inter, imediat am simţit că voi face lucruri mari la acest club.

Reclamă 4 / 0/3

Dragostea pe care am primit-o chiar de pe aeroport a fost startul unei poveşti frumoase. Misiunea mea a fost să nu vă dezamăgesc niciodată, cât timp voi purta tricoul lui Inter. Am dat 100% la fiecare antrenament şi la fiecare meci pentru ca voi să aveţi motive de mândrie.

Sper că înţelegeţi decizia pe care am luat-o, de a pleca la Chelsea. Este o şansă într-o viaţă întreagă pentru mine şi este şi şansa la care am visat întotdeauna. Un lucru e sigur: întotdeauna voi rămâne un fan Inter, pentru că fără voi, nu aş fi jucătorul şi omul care sunt azi. Vă mulţumesc din tot sufletul”, a fost mesajul lui Romelu Lukaku, pentru fanii lui Inter.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și