Închide meniul
VIDEO

Romelu Lukaku, gol în doar 15 minute după revenirea la Chelsea. Performanţa stabilită în derby-ul cu Arsenal

Reclamă

Publicat: 22 august 2021, 19:17 / Actualizat: 22 august 2021, 20:59

Romelu Lukaku, gol în doar 15 minute după revenirea la Chelsea. Performanţa stabilită în derby-ul cu Arsenal

Romelu Lukaku, gol în doar 15 minute după revenirea la Chelsea

Profimedia

Romelu Lukaku a avut nevoie de doar 15 minute pentru a înscrie primul gol după revenirea la Chelsea. El a punctat chiar în derby-ul londonez cu Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku, gol în doar 15 minute după revenirea la Chelsea

Atacantul belgian a finalizat de la doar câţiva metri din faţa porţii centrarea perfectă a lui Reece James, venită din partea dreaptă.

Cu reuşita contra lui Arsenal, Romelu Lukaku a ajuns la 114 goluri în Premier League. El a urcat pe locul 20 în topul celor mai buni marcatori din istoria competiţiei. L-a depăşit chiar pe Ian Wright, golgheterul legendar al adversarilor de astăzi.

Reclamă

În vârstă de 28 de ani, Romelu Lukaku a revenit în această vară la Chelsea, club pe care îl părăsise în 2014. Acum, Roman Abramovich a fost nevoit să-i achite 115 milioane de euro lui Inter Milano!

Romelu Lukaku a avut un mesaj emoţionant pentru fanii lui Inter, după despărţirea de campioana Italiei.

Lukaku, mesaj emoţionant pentru fanii lui Inter Milano

„Vă mulţumesc pentru că m-aţi iubit ca şi cum eram unul dintre voi. Vă mulţumesc pentru că eu şi familia mea ne-am simţit ca acasă la Milano. Vă mulţumesc pentru suportul necondiţionat. Vă mulţumesc pentru că m-aţi motivat după primul sezon. Când am ajuns la Inter, imediat am simţit că voi face lucruri mari la acest club.

Reclamă 4 / 0/3

Dragostea pe care am primit-o chiar de pe aeroport a fost startul unei poveşti frumoase. Misiunea mea a fost să nu vă dezamăgesc niciodată, cât timp voi purta tricoul lui Inter. Am dat 100% la fiecare antrenament şi la fiecare meci pentru ca voi să aveţi motive de mândrie.

Sper că înţelegeţi decizia pe care am luat-o, de a pleca la Chelsea. Este o şansă într-o viaţă întreagă pentru mine şi este şi şansa la care am visat întotdeauna. Un lucru e sigur: întotdeauna voi rămâne un fan Inter, pentru că fără voi, nu aş fi jucătorul şi omul care sunt azi. Vă mulţumesc din tot sufletul”, a fost mesajul lui Romelu Lukaku, pentru fanii lui Inter.

Recomandări
  • Lukaku, gol la revenirea în Anglia
  • Performanţa stabilită de belgian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și