Închide meniul

Conducătorii lui Juventus au explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Udinese – Juventus. Anunţ despre viitorul portughezului: „Confirm 100%”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2021, 19:52

Reclamă
Conducătorii lui Juventus au explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Udinese – Juventus. Anunţ despre viitorul portughezului: „Confirm 100%

Conducătorii lui Juventus au explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă

Profimediaimages

Vicepreşedintele bianconerilor a ţinut să îi asigure pe fani că nu au de ce să îşi facă griji. Chiar dacă au apărut zvonuri că Ronaldo a cerut să fie lăsat pe bancă pentru a-şi grăbi plecarea, Nedved le-a infirmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii lui Juventus au explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă

A fost o alegere împărtășită de jucător. Suntem la începutul sezonului şi încă nu este în cea mai bună condiţie fizică. În această situaţie nu este numai Cristiano, ci întreaga echipă. Antrenorul nostru a încercat să trimită pe teren cea mai bună echipă.

Chiellini, care este campion european, a rămas și el pe bancă. Au fost făcute anumite alegeri pentru a fi competitivi în această seară. Pot să confirm 100% că Ronaldo va rămâne la Juventus!„, a declarat Pavel Nedved pentru Dazn, citat de football-italia.net.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, starul lui Juventus i-a cerut lui Allegri să nu fie titularizat pentru că îşi doreşte să plece.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, mesaj dur de la o fostă glorie a lui Juventus

Cristiano Ronaldo a fost atacat de Marco Tardelli, una dintre legendele lui Juventus, înaintea meciului cu Udinese, de astăzi, din prima etapă a campionatului. „Nu e fericit? Atunci mai bine să plece„, a titrat Gazzetta dello Sport.

Marco Tardelli a vorbit despre situaţia tensionată de la Juventus, pe care atât Ronaldo, cât şi şefii torinezilor încearcă să o ascundă.

Îmi place poziţia lui, în partea stânga. Ronaldo a marcat aproape 30 de goluri în ultimul campionat, iar acele goluri, dacă el va pleca, vor fi resimţite. După părerea mea, rămânerea lui ar fi o veste bună pentru Juve, dar totul depinde de el, de cât de mult îşi doreşte să rămână”, a spus Marco Tardelli în Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mare fotbalist italian, acum în vârstă de 66 de ani, a fost însă întrebat şi despre nemulţumirile lui Ronaldo la Juventus. „- Opinia răspândită este că nu vrea să rămână. / – Atunci, e mai bine să plece”, i-a transmis Tardelli lui Ronaldo.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și