Închide meniul

Conducătorii lui Juventus au explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Udinese – Juventus. Anunţ despre viitorul portughezului: „Confirm 100%”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2021, 19:52

Conducătorii lui Juventus au explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Udinese – Juventus. Anunţ despre viitorul portughezului: „Confirm 100%

Conducătorii lui Juventus au explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă

Profimediaimages

Vicepreşedintele bianconerilor a ţinut să îi asigure pe fani că nu au de ce să îşi facă griji. Chiar dacă au apărut zvonuri că Ronaldo a cerut să fie lăsat pe bancă pentru a-şi grăbi plecarea, Nedved le-a infirmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii lui Juventus au explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă

A fost o alegere împărtășită de jucător. Suntem la începutul sezonului şi încă nu este în cea mai bună condiţie fizică. În această situaţie nu este numai Cristiano, ci întreaga echipă. Antrenorul nostru a încercat să trimită pe teren cea mai bună echipă.

Chiellini, care este campion european, a rămas și el pe bancă. Au fost făcute anumite alegeri pentru a fi competitivi în această seară. Pot să confirm 100% că Ronaldo va rămâne la Juventus!„, a declarat Pavel Nedved pentru Dazn, citat de football-italia.net.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, starul lui Juventus i-a cerut lui Allegri să nu fie titularizat pentru că îşi doreşte să plece.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, mesaj dur de la o fostă glorie a lui Juventus

Cristiano Ronaldo a fost atacat de Marco Tardelli, una dintre legendele lui Juventus, înaintea meciului cu Udinese, de astăzi, din prima etapă a campionatului. „Nu e fericit? Atunci mai bine să plece„, a titrat Gazzetta dello Sport.

Marco Tardelli a vorbit despre situaţia tensionată de la Juventus, pe care atât Ronaldo, cât şi şefii torinezilor încearcă să o ascundă.

Îmi place poziţia lui, în partea stânga. Ronaldo a marcat aproape 30 de goluri în ultimul campionat, iar acele goluri, dacă el va pleca, vor fi resimţite. După părerea mea, rămânerea lui ar fi o veste bună pentru Juve, dar totul depinde de el, de cât de mult îşi doreşte să rămână”, a spus Marco Tardelli în Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mare fotbalist italian, acum în vârstă de 66 de ani, a fost însă întrebat şi despre nemulţumirile lui Ronaldo la Juventus. „- Opinia răspândită este că nu vrea să rămână. / – Atunci, e mai bine să plece”, i-a transmis Tardelli lui Ronaldo.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și