Închide meniul

Un patron din Liga 1 îl avertizează pe Edi Iordănescu înaintea debutului pe banca FCSB-ului: „O să iasă tărăboi după două-trei bătăi!”

Dragoș Vasile Publicat: 23 august 2021, 8:41

Reclamă
Un patron din Liga 1 îl avertizează pe Edi Iordănescu înaintea debutului pe banca FCSB-ului: „O să iasă tărăboi după două-trei bătăi!

Edi Iordănescu

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu, avertizat de Valeriu Iftime înaintea debutului la FCSB

Gigi Becali a anunţat că nu va mai face schimbările la echipă, odată cu venirea lui Edi Iordănescu, însă puţini sunt cei care cred spusele patronului FCSB. Valeriu Iftime este de părere că latifundiarul din Pipera va avea acelaşi comportament dacă echipa sa va înregistra eşecuri consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O să iasă tărăboi la FCSB după două-trei bătăi. Edi poate să scoată echipa din starea asta, e păcat pentru fotbalul românesc să fie în această situație. Când are impulsul acesta de moment, trece peste tot”, a declarat Valeriu Iftime, la digisport.ro.

Edi Iordănescu, presiune uriaşă la debutul la FCSB! E la 10 puncte de liderul CFR

Edi Iordănescu simte presiunea celor 10 puncte pe care CFR Cluj le are în faţa echipei sale. FCSB poate reduce distanţa: joacă azi, de la 21:30, cu Sepsi, pe Arena Naţională.

„Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară. În afara de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele. Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele.

Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizata. Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și