Închide meniul

Un patron din Liga 1 îl avertizează pe Edi Iordănescu înaintea debutului pe banca FCSB-ului: „O să iasă tărăboi după două-trei bătăi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 august 2021, 8:41

Un patron din Liga 1 îl avertizează pe Edi Iordănescu înaintea debutului pe banca FCSB-ului: „O să iasă tărăboi după două-trei bătăi!

Edi Iordănescu

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu, avertizat de Valeriu Iftime înaintea debutului la FCSB

Gigi Becali a anunţat că nu va mai face schimbările la echipă, odată cu venirea lui Edi Iordănescu, însă puţini sunt cei care cred spusele patronului FCSB. Valeriu Iftime este de părere că latifundiarul din Pipera va avea acelaşi comportament dacă echipa sa va înregistra eşecuri consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O să iasă tărăboi la FCSB după două-trei bătăi. Edi poate să scoată echipa din starea asta, e păcat pentru fotbalul românesc să fie în această situație. Când are impulsul acesta de moment, trece peste tot”, a declarat Valeriu Iftime, la digisport.ro.

Edi Iordănescu, presiune uriaşă la debutul la FCSB! E la 10 puncte de liderul CFR

Edi Iordănescu simte presiunea celor 10 puncte pe care CFR Cluj le are în faţa echipei sale. FCSB poate reduce distanţa: joacă azi, de la 21:30, cu Sepsi, pe Arena Naţională.

„Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară. În afara de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele. Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele.

Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizata. Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și