Închide meniul

OFICIAL | Liverpool l-a vândut pe Xherdan Shaqiri în Ligue 1! Ce sumă au încasat englezii

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 19:34

Reclamă
OFICIAL | Liverpool l-a vândut pe Xherdan Shaqiri în Ligue 1! Ce sumă au încasat englezii

Shaqiri a fost vândut de Liverpool

Profimedia

Pe lângă suma de transfer, Liverpool mai poate încasa încă 5 milioane de euro din bonusuri. Jucătorul elvețian a trecut deja testele medicale și a semnat cu Lyon până în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xherdan Shaqiri, vând de Liverpool la Olympique Lyon

Shaqiri pleacă de la Liverpool după ce a cucerit Premier League, Liga Campionilor, Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Europei. Elvețianul a marcat opt ​​goluri în cele 63 de apariții ale sale sub comanda lui Jurgen Klopp.

Cine este Xherdan Shaqiri

Shaqiri s-a alăturat lui Liverpool de la Stoke City în vara anului 2018 și a devenit rapid unul dintre favoriții fanilor de pe Anfield.

Jucând într-o varietate de poziții de atac, Shaqiri a bifat 30 de apariții în primul său sezon la Liverpool, când echipa lui Klopp s-a luptat cu Manchester City pentru titlul de Premier League, pierzând la o diferență de doar un punct.

Reclamă

Shaqiri a fost titular pentru Liverpool în victoria istorică cu Barcelona, scor 4-0 pe Anfield, în semifinala ligii Campionilor 2019, fiind pasator decisiv la cel de-al treilea gol al cormoranilor din acea seară.

Accidentările l-a măcinat pe Shaqiri în sezonul 2019-20, deși a fost implicat în ambele meciuri de la Campionatul Mondial al Cluburilor, pe care Liverpool l-a câștigat în premieră.

De asemenea, Shaqiri făcut parte din echipa lui Liverpool care a încheiat cu emfază așteptarea de 30 de ani a pentru titlu, terminând campionatul cu 99 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Shaqiri a înregistrat 22 de apariții în ceea ce avea să dovedească ultimul său sezon pe Anfield. Ultimul său gol pentru Liverpool a venit într-un meci cu Lincoln City, din lovitură liberă.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și