Închide meniul

Ilie Dumitrescu, analiză dură după FCSB – Sepsi 1-1: „Nu sunt soluții, e mult de lucru!” Ce spune „Mister” despre lupta la titlu: „E complicat pentru Edi!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 august 2021, 8:21

Reclamă
Ilie Dumitrescu, analiză dură după FCSB – Sepsi 1-1: „Nu sunt soluții, e mult de lucru! Ce spune „Mister despre lupta la titlu: „E complicat pentru Edi!

FCSB - Sepsi

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ilie Dumitrescu, analiză dură după FCSB – Sepsi 1-1

„Mister” este de părere că Edi Iordănescu va avea mult de lucru pentru ca FCSB să reintre în lupta la titlu. După doar 6 etape, roş-albaştrii sunt la 9 puncte în spatele campioanei CFR, care are şase victorii consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am văzut multe pase greșite, ai nevoie de jucători care să creeze dezechilibru. Tavi Popescu, niciun fel de acțiune care să-mi amintească de Tavi Popescu din vremurile bune. Tănase a dat gol, dar a stat mult în părțile laterale. Florinel Coman, discret. Singurul care s-a ridicat la un nivel bun a fost Cordea, dar foarte puțin.

Fundașii laterali au mari probleme să dezvolte atacuri în ultimii 20 de metri, nu sunt centrări, nu sunt soluții, e mult de lucru, automatismele nu se fac în 4 zile, dar Edi se aștepta ca unii jucători să-l ajute mai mult. E nevoie de doi fundași laterali care să-ți aducă un plus și de un 9 care să intre în combinații și să atace poarta. E complicat pentru Edi, CFR are 6 din 6, start senzațional. Ceilalți, FCSB, Craiova au pierdut contactul. E foarte greu de recuperat”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Vali Crețu, discurs uluitor. L-a făcut praf pe Dinu Todoran! „Stăteam la antrenamente. Nu am lucrat ce trebuia!”

Vali Crețu a avut un discurs uluitor după FCSB – Sepsi 1-1 și a dezvăluit cum decurgeau antrenamentele roș-albaștrilor cu Dinu Todoran.

„Sunt multe de discutat, nu e uşor din primul joc să ai traseele de joc pe care le dorim. Fiecare trebuie să dăm mult mai mult la antrenamente şi să fim mult mai concentraţi. Pe Edi îl cunosc, am lucrat împreună şi la Mediaş. Edi te schimbă ca şi om, ca şi fotbalist. Îţi schimbă mentalitatea. Până acum mai mult stăteam la antrenamente şi asta se vedea. Cu minge nu prea am lucrat ce trebuia. Am discutat, dar sunt multe de rezolvat.

Reclamă

Ştiu că am avut amicale cu echipe din Liga a 2-a, în care am avut probleme, şi asta trebuia să ne dea de gândit. Sperăm să o reglăm. Dar îl cunosc bine pe Edi şi o să vedeţi altă faţă a noastră. Fiecare jucător se va elimina singur, cel care nu va da totul la antrenamente şi la meciuri. Niciodată nu m-am gândit pentru că trebuia să-şi faci treaba cât mai bine. Asta era situaţia, trebuia să faci faţă, să fii puternic, dar va fi mult mai bine de acum încolo”, a spus Vali Crețu, după Sepsi – FCSB 1-1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și