Închide meniul

Ilie Dumitrescu, analiză dură după FCSB – Sepsi 1-1: „Nu sunt soluții, e mult de lucru!” Ce spune „Mister” despre lupta la titlu: „E complicat pentru Edi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 august 2021, 8:21

Ilie Dumitrescu, analiză dură după FCSB – Sepsi 1-1: „Nu sunt soluții, e mult de lucru! Ce spune „Mister despre lupta la titlu: „E complicat pentru Edi!

FCSB - Sepsi

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ilie Dumitrescu, analiză dură după FCSB – Sepsi 1-1

„Mister” este de părere că Edi Iordănescu va avea mult de lucru pentru ca FCSB să reintre în lupta la titlu. După doar 6 etape, roş-albaştrii sunt la 9 puncte în spatele campioanei CFR, care are şase victorii consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am văzut multe pase greșite, ai nevoie de jucători care să creeze dezechilibru. Tavi Popescu, niciun fel de acțiune care să-mi amintească de Tavi Popescu din vremurile bune. Tănase a dat gol, dar a stat mult în părțile laterale. Florinel Coman, discret. Singurul care s-a ridicat la un nivel bun a fost Cordea, dar foarte puțin.

Fundașii laterali au mari probleme să dezvolte atacuri în ultimii 20 de metri, nu sunt centrări, nu sunt soluții, e mult de lucru, automatismele nu se fac în 4 zile, dar Edi se aștepta ca unii jucători să-l ajute mai mult. E nevoie de doi fundași laterali care să-ți aducă un plus și de un 9 care să intre în combinații și să atace poarta. E complicat pentru Edi, CFR are 6 din 6, start senzațional. Ceilalți, FCSB, Craiova au pierdut contactul. E foarte greu de recuperat”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Vali Crețu, discurs uluitor. L-a făcut praf pe Dinu Todoran! „Stăteam la antrenamente. Nu am lucrat ce trebuia!”

Vali Crețu a avut un discurs uluitor după FCSB – Sepsi 1-1 și a dezvăluit cum decurgeau antrenamentele roș-albaștrilor cu Dinu Todoran.

„Sunt multe de discutat, nu e uşor din primul joc să ai traseele de joc pe care le dorim. Fiecare trebuie să dăm mult mai mult la antrenamente şi să fim mult mai concentraţi. Pe Edi îl cunosc, am lucrat împreună şi la Mediaş. Edi te schimbă ca şi om, ca şi fotbalist. Îţi schimbă mentalitatea. Până acum mai mult stăteam la antrenamente şi asta se vedea. Cu minge nu prea am lucrat ce trebuia. Am discutat, dar sunt multe de rezolvat.

Reclamă

Ştiu că am avut amicale cu echipe din Liga a 2-a, în care am avut probleme, şi asta trebuia să ne dea de gândit. Sperăm să o reglăm. Dar îl cunosc bine pe Edi şi o să vedeţi altă faţă a noastră. Fiecare jucător se va elimina singur, cel care nu va da totul la antrenamente şi la meciuri. Niciodată nu m-am gândit pentru că trebuia să-şi faci treaba cât mai bine. Asta era situaţia, trebuia să faci faţă, să fii puternic, dar va fi mult mai bine de acum încolo”, a spus Vali Crețu, după Sepsi – FCSB 1-1.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și