Închide meniul
Foto

Vica Blochina are grave probleme! A fost evacuată din apartamentul de lux primit de la Victor Piţurcă

Reclamă

Publicat: 27 august 2021, 13:42

Vica Blochina are grave probleme! A fost evacuată din apartamentul de lux primit de la Victor Piţurcă

Vica Blochina

Instagram Vica Blochina

Vica Blochina are grave probleme! A fost evacuată din apartamentul de lux primit de la Victor Piţurcă

Vica Blochina a rămas după 14 ani fără apartamentul de lux primit de la Victor Piţurcă. Blondina, care locuia alături de fiul ei şi al fostului selecţioner, a fost evacuată din locuinţa în valoare de 350.000 de euro din cauza datoriilor la întreţinere. Acestea au ajuns la 13.409.35 lei, adică aproximativ 2.680 de euro, scrie wowbiz.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta amantă a lui Piţurcă a fost dată în judecată de asociaţia de propietari. În acest moment, în desfăşurare este un al patrulea proces de executare silită.

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Acesta l-a primit în 2007 de la Victor Piţurcă.

Vica Blochina, dezvăluire despre băiatul lui Victor Piţurcă

Edan, băiatul de 14 ani pe care Vica Vlochina îl creşte după relaţia amoroasă cu Victor Piţurcă, a surprins pe toată lumea. „Îmi doresc să fiu ca tata”, e mesajul pe care Edan i l-a transmis mamei sale.

„”Eu îmi doresc să fiu ca tata”, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ”Cum așa?”, mi-a zis ”Tati e foarte disciplinat”.

Reclamă

Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a spus Blochina, citată de wowbiz.ro.

Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN. Piţurcă ar fi făcut acest lucru doar ca să o jignească pe Blochina, fiind convins că Edan este fiul lui pentru că îi semnăna prea mult.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și