Închide meniul

Dinamo – FC Argeş 0-2. „Dodel” Tănase le plânge de milă „câinilor” după ce i-a distrus cu o „dublă”: „Nu ştiu ce se întâmplă aici!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2021, 20:25

Reclamă
Dinamo – FC Argeş 0-2. „Dodel Tănase le plânge de milă „câinilor după ce i-a distrus cu o „dublă: „Nu ştiu ce se întâmplă aici!

Cristi Tănase

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

„Dodel” Tănase le plânge de milă „câinilor” după Dinamo – FC Argeş 0-2

„Nu mai îmi aduc aminte. Mă bucur mult. Ştiam că vom întâlni copii arăţăgoşi. S-a terminat cum ne-am dorit, cu o victorie. Eu o iau de la meci de la meci şi să câştigăm în continuare. Ne aşteaptă o perioadă foarte grea. Sperăm să câştigăm şi acasă, să avem multe meciuri cu victorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are mulţi copii, înainte aveau jucători valoroşi. Nu ştiu ce se întâmplă aici.Nicolae Dobrin a fost un fotbalist mare, poate cel mai mare din România”, a declarat Cristi Tănase la Digi Sport.

Dinamo – FC Argeş 0-2. „Câinii”, o nouă umilinţă în Liga 1! Au ajuns la a patra înfrângere consecutivă

Dinamo a pierdut şi cu FC Argeş, scor 0-2, şi a ajuns la a patra înfrângere consecutivă în Liga 1.

În Ştefan cel Mare, dinamoviştii sperau să oprească seria de coşmar din ultima perioadă. Acest lucru nu s-a întâmplat şi au ajuns la a patra înfrângere la rând. În prima repriză, Cristi Tănase a reuşit un gol fabulos, cu un şut de senzaţie de la marginea careului.

În a doua repriză, fostul jucător al FCSB a marcat din nou. De data aceasta cu un şut puternic la care Eşanu n-a avut nicio replică.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FC Argeş a urcat pe locul 11 în Liga 1, cu 7 puncte în 7 etape, în timp ce Dinamo a coborât pe locul 13 şi rămâne cu 6 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și