Închide meniul

Pus pe fugă de Gigi Becali, Alex Creţu şi-a găsit echipă. Va juca chiar pentru gruparea care i-a stricat lui Edi Iordănescu debutul la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2021, 13:54

Reclamă
Pus pe fugă de Gigi Becali, Alex Creţu şi-a găsit echipă. Va juca chiar pentru gruparea care i-a stricat lui Edi Iordănescu debutul la FCSB

Pus pe fugă de Gigi Becali, Alex Creţu şi-a găsit echipă. Va semna cu Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

La o zi după ce roş-albaştrii i-au reziliat contractul, Alex Creţu s-a înţeles cu Sepsi. Este chiar gruparea care tocmai i-a stricat debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Etapa trecută, jucătorii lui Leo Grozavu au remizat cu viecampioana României, scor 1-1. Puteau chiar să se impună dacă Mitrea nu rata un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pus pe fugă de Gigi Becali, Alex Creţu şi-a găsit echipă. Va semna cu Sepsi

Alexandru va merge la Sepsi. Va semna un contract pe doi ani. În rest, nu pot divulga elemente financiare din contract”, a spus Florin Vulturar, agentul fotbalistului, pentru digisport.ro.

Creţu a bătut deja palma cu oficialii lui Sepsi şi va parafa înţelegerea la începutul săptămânii viitoare. Laszo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a recunoscut încă de zilele trecute că îl doreşte pe fotbalistul de 29 de ani.

Nu ştiu ce transferuri o să mai găsim. Din păcate, avem vreo 6 sau 7 jucători accidentaţi, dar când revin, o să avem o echipă mai bună. Alexandru Creţu, da, poate fi vorba şi despre el. Astăzi suntem prea emoţionaţi ca să ne gândim la transferuri. Dimineaţa, cu capul limpede, o să ne gândim şi la transferuri”, a declarat Laszo Dioszegi.

Mihai Stoica: „Regret că Alexandru Creţu nu s-a impus la FCSB”

Chiar regret că nu s-a impus Alexandru Crețu. Problema e că el a jucat mijlocaș central meci de meci în Slovenia, la fel și la echipa națională, iar la noi a fost folosit fundaș central, ba mai mult, fundaș central stânga, post cu care nu era familiarizat.

Reclamă

E un băiat admirabil, care s-a antrenat foarte bine, dar în fotbal, câteodată, trebuie să accepți și că nu te potrivești la o anumită echipă sau într-o anumită idee tactică„, a spus Mihai Stoica.

Criticat dur de Gigi Becali după meciul cu Rapid, scor 0-1, Alexandru Creţu şi-a reziliat contractul cu FCSB şi a primit despăgubiri în valoare de 50.000 de euro. Tot el primise 100.000 de euro la semnătură.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și