Închide meniul

Pus pe fugă de Gigi Becali, Alex Creţu şi-a găsit echipă. Va juca chiar pentru gruparea care i-a stricat lui Edi Iordănescu debutul la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2021, 13:54

Pus pe fugă de Gigi Becali, Alex Creţu şi-a găsit echipă. Va juca chiar pentru gruparea care i-a stricat lui Edi Iordănescu debutul la FCSB

Pus pe fugă de Gigi Becali, Alex Creţu şi-a găsit echipă. Va semna cu Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

La o zi după ce roş-albaştrii i-au reziliat contractul, Alex Creţu s-a înţeles cu Sepsi. Este chiar gruparea care tocmai i-a stricat debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Etapa trecută, jucătorii lui Leo Grozavu au remizat cu viecampioana României, scor 1-1. Puteau chiar să se impună dacă Mitrea nu rata un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pus pe fugă de Gigi Becali, Alex Creţu şi-a găsit echipă. Va semna cu Sepsi

Alexandru va merge la Sepsi. Va semna un contract pe doi ani. În rest, nu pot divulga elemente financiare din contract”, a spus Florin Vulturar, agentul fotbalistului, pentru digisport.ro.

Creţu a bătut deja palma cu oficialii lui Sepsi şi va parafa înţelegerea la începutul săptămânii viitoare. Laszo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a recunoscut încă de zilele trecute că îl doreşte pe fotbalistul de 29 de ani.

Nu ştiu ce transferuri o să mai găsim. Din păcate, avem vreo 6 sau 7 jucători accidentaţi, dar când revin, o să avem o echipă mai bună. Alexandru Creţu, da, poate fi vorba şi despre el. Astăzi suntem prea emoţionaţi ca să ne gândim la transferuri. Dimineaţa, cu capul limpede, o să ne gândim şi la transferuri”, a declarat Laszo Dioszegi.

Mihai Stoica: „Regret că Alexandru Creţu nu s-a impus la FCSB”

Chiar regret că nu s-a impus Alexandru Crețu. Problema e că el a jucat mijlocaș central meci de meci în Slovenia, la fel și la echipa națională, iar la noi a fost folosit fundaș central, ba mai mult, fundaș central stânga, post cu care nu era familiarizat.

Reclamă

E un băiat admirabil, care s-a antrenat foarte bine, dar în fotbal, câteodată, trebuie să accepți și că nu te potrivești la o anumită echipă sau într-o anumită idee tactică„, a spus Mihai Stoica.

Criticat dur de Gigi Becali după meciul cu Rapid, scor 0-1, Alexandru Creţu şi-a reziliat contractul cu FCSB şi a primit despăgubiri în valoare de 50.000 de euro. Tot el primise 100.000 de euro la semnătură.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alex Creţu a rezistat mai puţin de trei luni la FCSB
  • A primit 150.000 de euro de la Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și