Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Dumitru Dragomir a dat verdictul înainte de derby: „E favorită!” Reacţie savuroasă despre revenirea lui Dan Petrescu: „Îi încalecă pe toţi! Are sânge în instalaţie”

Antena Sport Publicat: 29 august 2021, 18:45

Reclamă
CFR Cluj – FCSB | Dumitru Dragomir a dat verdictul înainte de derby: „E favorită! Reacţie savuroasă despre revenirea lui Dan Petrescu: „Îi încalecă pe toţi! Are sânge în instalaţie

Dumitru Dragomir, uluit de divorţul Simonei Halep

MMA / MMA2 via Hepta

Dumitru Dragomir a vorbit şi despre marea problemă pe care o are Edi Iordănescu la FCSB. CFR Cluj – FCSB va fi în format LIVE TEXT pe www.AS.ro, de la 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„FCSB are jucători valoroși, dar nu are echipă valoroasă. Trebuie să muncească foarte mult Iordănescu ca să îi pună la punct. Fiecare joacă pentru el, nu pentru echipă! E foarte mult de muncă acolo. Favorită e CFR Cluj”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

CFR Cluj – FCSB | Dragomir: „Dan Petrescu are sânge în instalaţie”

Dragomir e de părere că Neluţu Varga a făcut cea mai bună alegere prin readucerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Îi încalecă pe toți. Are personalitate și e antrenor tare de tot. Are sânge în instalație și mie îmi place mult de tot de el! E o alegere foarte bună Dan Petrescu. Îl felicit pe Neluțu Varga că l-a adus înapoi”, a mai spus Dragomir pentru sursa mai sus citată.

Dan Petrescu nu a fost prezentat oficial, însă are şanse uriaşe de la reveni la CFR Cluj. Negocierile dintre antrenorul şi Neţuţu Varga sunt avansate.

Reclamă

CFR Cluj – FCSB va fi în format LIVE TEXT pe www.AS.ro, de la 21:00.

Marius Şumudică a plecat de la CFR Cluj

Şumudică a fost demis de la campioana României după ce a ratat calificarea în grupele Europa League. CFR are maximum de puncte în Liga 1.

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Marius Șumudică au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Deși echipa se află pe primul loc în campionat, ambițiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părți implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!„, a transmis CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și