Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Dumitru Dragomir a dat verdictul înainte de derby: „E favorită!” Reacţie savuroasă despre revenirea lui Dan Petrescu: „Îi încalecă pe toţi! Are sânge în instalaţie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 august 2021, 18:45

CFR Cluj – FCSB | Dumitru Dragomir a dat verdictul înainte de derby: „E favorită! Reacţie savuroasă despre revenirea lui Dan Petrescu: „Îi încalecă pe toţi! Are sânge în instalaţie

Dumitru Dragomir, uluit de divorţul Simonei Halep

MMA / MMA2 via Hepta

Dumitru Dragomir a vorbit şi despre marea problemă pe care o are Edi Iordănescu la FCSB. CFR Cluj – FCSB va fi în format LIVE TEXT pe www.AS.ro, de la 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„FCSB are jucători valoroși, dar nu are echipă valoroasă. Trebuie să muncească foarte mult Iordănescu ca să îi pună la punct. Fiecare joacă pentru el, nu pentru echipă! E foarte mult de muncă acolo. Favorită e CFR Cluj”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

CFR Cluj – FCSB | Dragomir: „Dan Petrescu are sânge în instalaţie”

Dragomir e de părere că Neluţu Varga a făcut cea mai bună alegere prin readucerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Îi încalecă pe toți. Are personalitate și e antrenor tare de tot. Are sânge în instalație și mie îmi place mult de tot de el! E o alegere foarte bună Dan Petrescu. Îl felicit pe Neluțu Varga că l-a adus înapoi”, a mai spus Dragomir pentru sursa mai sus citată.

Dan Petrescu nu a fost prezentat oficial, însă are şanse uriaşe de la reveni la CFR Cluj. Negocierile dintre antrenorul şi Neţuţu Varga sunt avansate.

Reclamă

CFR Cluj – FCSB va fi în format LIVE TEXT pe www.AS.ro, de la 21:00.

Marius Şumudică a plecat de la CFR Cluj

Şumudică a fost demis de la campioana României după ce a ratat calificarea în grupele Europa League. CFR are maximum de puncte în Liga 1.

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Marius Șumudică au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Deși echipa se află pe primul loc în campionat, ambițiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părți implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!„, a transmis CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și