Închide meniul
EXCLUSIV

Două nume grele, OUT de la CFR Cluj după demiterea lui Marius Şumudică! Nu au prins lotul la derby-ul cu FCSB

Antena Sport Publicat: 29 august 2021, 21:42

Reclamă
Două nume grele, OUT de la CFR Cluj după demiterea lui Marius Şumudică! Nu au prins lotul la derby-ul cu FCSB

Chipciu va pleca de la CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Conform surselor AS.ro, cei doi foşti jucători de la FCSB vor fi daţi afară de la campioană. Chipciu a mai fost la un pas să fie dat afară după în conflict avut cu un coleg la antrenament. Acesta a fost exclus la acel moment din lot, dar a fost reprimit după ce şi-a cerut scuze într-o conferinţă de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu s-a bătut cu Otto Hindrich

Alex Chipciu s-a bătut cu Otto Hindrich, după ce tânărul portar l-a lovit cu mingea în faţă. Chipciu a spus că este prea nervos şi a părăsit antrenamentul, gest cu care l-a înfuriat pe Marius Şumudică.

„El s-a manifestat de aşa natură încât să fi eliminat, a trebuit să-l elimin din grup. Nu pot să accept la nesfârşit, nu pot să accept…mai există insulte între jucători, mai există clinciuri, dar nu pot să accept luptă fizică între jucători, niciodată nu o să fiu adeptul acestui lucru”, spunea Marius Şumudică la acel moment.

Alexandru Chipciu şi-a cerut scuze şi fusese reprimit în lot

Alex Chipciu i-a prezentat scuze antrenorului în timpul conferinţei de presă de astăzi şi a declarat că datorită acestuia a rămas la Cluj.

„Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost o greșeală, mister (n.r. i se adresează lui Şumudică)! Primul pas a fost făcut să-mi cer scuze, apoi am vorbit cu Mister. Avem o relație lungă, datorită dânsului am rămas în continuare aici.

Reclamă

Nu pot să fiu decât mulțumit pentru șansa oferită. Am vorbit cu Otto imediat după incident, nu a fost atât de grav. A fost o lipsă de respect. Nu sunt pe lista UEFA, o să fac deplasarea și îi voi susține din tribună”, a declarat Chipciu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și