Închide meniul

Novak Djokovic, faţă în faţă cu istoria! „Muncim în fiecare zi din viaţa noastră pentru a realiza acest lucru”

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 15:31

Reclamă
Novak Djokovic, faţă în faţă cu istoria! „Muncim în fiecare zi din viaţa noastră pentru a realiza acest lucru

Novak Djokovic, faţă în faţă cu istoria!

Profimediaimages

În istorie, doar doi jucători au reuşit Marele Şlem, americanul Donald Budge, în 1938, şi australianul Rod Laver, de două ori, în 1962 şi 1968, ultimul fiind chiar în anul în care a început Era Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic: „Muncim în fiecare zi din viaţa noastră pentru a realiza acest lucru, pentru a câştiga Marele Şlem şi a face istorie”

Aflat în faţa unor asemenea performanţe istorice, Djokovic recunoaşte presiunea care apasă greu pe umerii lui, dar sârbul o vede ca pe un privilegiu.

„M-am obişnuit. Nu este prima dată. Şi presiunea, ei bine, acesta este un privilegiu. Muncim în fiecare zi din viaţa noastră pentru a realiza acest lucru, pentru a câştiga Marele Şlem şi a face istorie. Câştigarea Marelui Şlem ar fi cea mai mare realizare a carierei mele?

Sunt unul dintre favoriţi, nu este nimic nou pentru mine, dar există încă o mică diferenţă de această dată în ceea ce priveşte miza. Nu vreau să spun că este acum sau niciodată, pentru că eu cred că voi mai avea alte oportunităţi de a câştiga turnee mari, dar nu sunt sigur că voi mai avea o şansă să reuşesc Marele Şlem în acelaşi sezon”, a spus el, potrivit lefigaro.fr.

În acest moment, cei trei mari jucători aflaţi în activitate, Djokovic, spaniolul Rafael Nadal şi elveţianul Roger Federer au câte 20 de Grand Slam-uri câştigate, cele mai multe.

Reclamă

Dintre cei trei, numai tenismenul sârb este la New York, pentru a câştiga trofeul cu numărul 21 şi pentru a bate recordul. Atât Nadal, cât şi Federer sunt absenţi din cauza accidentărilor.

Djokovic va începe tentativa de stabilire a unor noi borne în tenis, marţi, în meciul din primul tur cu norvegianul de 18 ani Holger Rune, locul 145 ATP.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și