Închide meniul

Anamaria Prodan a răbufnit după ultimele acuzaţii care i s-au adus. „Nu am furat un leu în viaţa mea!”. Cum se apără vedeta

Publicat: 30 august 2021, 19:00

Reclamă
Anamaria Prodan a răbufnit după ultimele acuzaţii care i s-au adus. „Nu am furat un leu în viaţa mea!. Cum se apără vedeta

Anamaria Prodan. alături de Basarab Panduru

Instagram Anamaria Prodan

Clubul a intrat în insolvenţă, iar fostul preşedinte, Florin Brişan, a fost trimis în judecată pentru delapidare. Cele mai multe transferuri, făcute în perioada în care echipa era în Liga 1 şi a acumulat mari datorii, au fost realizate prin intermediul Anamariei Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a răbufnit după ultimele acuzaţii care i s-au adus

Anamaria Prodan este implicată într-un dosar cu iz penal. Numele impresarei apare în urma unui contract încheiat de Anamaria Prodan cu Dunărea Călărași în perioada în care Dan Alexa era antrenorul formaţiei„, au anunţat cei de la playsport.ro. Replica soţiei lui Laurenţiu Reghecampf nu s-a lăsat mult aşteptată.

Nu am încasat, furat sau păcălit clubul Dunărea Călăraşi! Dimpotrivă, le-am adus bani de la mine de acasă să poată merge mai departe, bani pe care nici în ziua de azi nu i-am mai recuperat!

Nu am furat un leu în viața mea de la nimeni şi am ajutat cluburile de parcă sunt ale mele!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Ce avere are Anamaria Prodan

Celebrul impresar s-a mutat la Dubai şi a dezvăluit că se ocupă de transferuri. Nu trece prin cea mai bună perioadă din cauza problemelor din familie.

Reclamă

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în pragul divorţului, iar averea va rămâne în sânul familiei. Cu ceva timp în urmă, agentul anunţa cât de mulţi bani are, considerând că poate face parte din Topul Forbes.

Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane (de Euro n.r)”, citată de wowbiz.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și