Închide meniul

Islanda – România | Islandezii sunt cu moralul la pământ, după acuzaţiile de agresiune sexuală şi pedofilie: „Nicio echipă din istorie n-a trăit așa presiune”

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2021, 20:00

Reclamă
Islanda – România | Islandezii sunt cu moralul la pământ, după acuzaţiile de agresiune sexuală şi pedofilie: „Nicio echipă din istorie n-a trăit așa presiune

Scandal monstru în lotul Islandei

Profimedia

Kolbeinn Sigthorsson, cel mai bun marcator din istoria reprezentativei nordice, a fost exclus din lot. Este supectat că este vinovat de hărţuire sexuală, violenţe împotriva femeilor şi viol. Islanda – România este joi, de la 21.45, live text pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haosul este cu atât mai mare cu cât preşedintele Federaţiei, Gudni Bergsson, a fost nevoit să îşi dea demisia. Acesta este considerat vinovat pentru că ar fi ascuns mai multe cazuri de agresiuni sexuale, violuri şi alte violenţe. Chiar preşedintele Islandei i-a cerut să renunţe la post!

Din confruntarea cu România va lipsi şi starul Islandei, Gylfi Sigurdsson, care este suspectat că ar fi avut relaţii sexuale cu o minoră, în 2017. Mijlocaşul lui Everton a fost reţinut de poliţie, eliberat apoi pe cauţiune, dar nu poate părăsi Anglia pe timpul anchetei.
Selecţionerul Islandei spune că atmosfera din lot este una apăsătoare din această cauză.

Jucătorii n-au cum să fie concentrați 100% la meciul cu România. Nici nu le pot cere acest lucru. Trebuie să gestionăm această situație, să ne adaptăm condițiilor actuale. Nicio echipă din istorie n-a trăit așa presiune. Este foarte dificil pentru acești jucători, care n-au greșit nimic.

În mod involuntar, unii jucători sunt suspectați de ceva ce n-au făcut. E greu să mai spui ceva în acest moment, pentru că se poate interpreta greșit. Nu suntem indiferenți, dar este foarte important ca lumea să realizeze că este un moment dificil pentru jucători, care așteaptă lămurirea situației”, a declarat Arnar Vidarsson.

Reclamă

Islanda – România | Selecţionerul nordicilor ştie tot despre naţionala României

Selecţionerul Islandei şi-a făcut deja notiţele şi a anunţat că ştie tot despre naţionala României.

”Știm totul despre jucătorii români. Știm unde joacă, cum joacă, știm și cine este tatăl fiecăruia. Îmi place echipa României, îmi place ce face antrenorul României, chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite. Se vede că vrea să impună o altă filosofie”, a transmis selecționerul Islandei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și