Închide meniul

Islanda – România | Islandezii sunt cu moralul la pământ, după acuzaţiile de agresiune sexuală şi pedofilie: „Nicio echipă din istorie n-a trăit așa presiune”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2021, 20:00

Islanda – România | Islandezii sunt cu moralul la pământ, după acuzaţiile de agresiune sexuală şi pedofilie: „Nicio echipă din istorie n-a trăit așa presiune

Scandal monstru în lotul Islandei

Profimedia

Kolbeinn Sigthorsson, cel mai bun marcator din istoria reprezentativei nordice, a fost exclus din lot. Este supectat că este vinovat de hărţuire sexuală, violenţe împotriva femeilor şi viol. Islanda – România este joi, de la 21.45, live text pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haosul este cu atât mai mare cu cât preşedintele Federaţiei, Gudni Bergsson, a fost nevoit să îşi dea demisia. Acesta este considerat vinovat pentru că ar fi ascuns mai multe cazuri de agresiuni sexuale, violuri şi alte violenţe. Chiar preşedintele Islandei i-a cerut să renunţe la post!

Din confruntarea cu România va lipsi şi starul Islandei, Gylfi Sigurdsson, care este suspectat că ar fi avut relaţii sexuale cu o minoră, în 2017. Mijlocaşul lui Everton a fost reţinut de poliţie, eliberat apoi pe cauţiune, dar nu poate părăsi Anglia pe timpul anchetei.
Selecţionerul Islandei spune că atmosfera din lot este una apăsătoare din această cauză.

Jucătorii n-au cum să fie concentrați 100% la meciul cu România. Nici nu le pot cere acest lucru. Trebuie să gestionăm această situație, să ne adaptăm condițiilor actuale. Nicio echipă din istorie n-a trăit așa presiune. Este foarte dificil pentru acești jucători, care n-au greșit nimic.

În mod involuntar, unii jucători sunt suspectați de ceva ce n-au făcut. E greu să mai spui ceva în acest moment, pentru că se poate interpreta greșit. Nu suntem indiferenți, dar este foarte important ca lumea să realizeze că este un moment dificil pentru jucători, care așteaptă lămurirea situației”, a declarat Arnar Vidarsson.

Reclamă

Islanda – România | Selecţionerul nordicilor ştie tot despre naţionala României

Selecţionerul Islandei şi-a făcut deja notiţele şi a anunţat că ştie tot despre naţionala României.

”Știm totul despre jucătorii români. Știm unde joacă, cum joacă, știm și cine este tatăl fiecăruia. Îmi place echipa României, îmi place ce face antrenorul României, chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite. Se vede că vrea să impună o altă filosofie”, a transmis selecționerul Islandei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și