Închide meniul

Scandal de proporţii la naţionala Islandei chiar înaintea meciului cu România. Acuzaţii de agresiune sexuală şi pedofilie. Jucători de top au părăsit lotul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2021, 17:42

Scandal de proporţii la naţionala Islandei chiar înaintea meciului cu România. Acuzaţii de agresiune sexuală şi pedofilie. Jucători de top au părăsit lotul!

Scandal de proporţii şa naţionala Islandei

Profimediaimages

Kolbeinn Sigthorsson, cel mai bun marcat din istoria reprezentativei nordice, a fost exclus din lot. Este supectat că este vinovat de hărţuire sexuală, violenţe împotriva femeilor şi viol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal de proporţii la naţionala Islandei

Autor al 26 de goluri în 64 de partide, Sigthorsson nu va mai juca împotriva tricolorilor lui Mirel Rădoi la Reykjavik, în meciul din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Atacantul de 31 de ani, care evoluează la Goteborg, este pe punctul de a se retrage din fotbal.

Haosul este cu atât mai mare cu cât preşedintele Federaţiei, Gudni Bergsson, a fost nevoit să îşi dea demisia. Acesta este considerat vinovat pentru că ar fi ascuns mai multe cazuri de agresiuni sexuale, violuri şi alte violenţe. Chiar preşedintele Islandei i-a cerut să renunţe la post!

Din confruntarea cu România va lipsi şi starul Islandei, Gylfi Sigurdsson, care este suspectat că ar fi avut relaţii sexuale cu o minoră, în 2017. Mijlocaşul lui Everton a fost reţinut de poliţie, eliberat apoi pe cauţiune, dar nu poate părăsi Anglia pe timpul anchetei.

Nici jucătorul care a impresionat la CFR Cluj, Runar Mar Sigurjonsson, nu mai face parte din lotul nordicilor. A refuzat convocarea acuzând o accidentare şi probleme personale. Atacantul de 31 de a şi marcat în derby-ul de aseară, cu FCSB, câştigat de campioana României cu 4-1. A evoluat 78 de minute.

Reclamă

Runar Mar s-a retras din lot, în acest weekend, din cauza unei accidentări și a motivelor personale, iar Kolbeinn nu va fi prezent în conformitate cu decizia Consiliului de Administrație al Federaţiei. Kjartansson și Eyjolfsson se alătură grupului„, se anunţă în comunicatul Federaţiei Islandeze de Fotbal.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și