Închide meniul
Video

Ion Ţiriac a dat marea lovitură! Achiziţia miliardarului român care s-a luat la întrecere cu James Bond: „Eu am luat 009”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 septembrie 2021, 20:51

Ion Ţiriac nu se dezminte. Românul cu circa 2 miliarde de euro în conturi şi-a adăugat la colecţia de maşini un nou bolid. Şi-a luat o maşină în care se simte precum celebrul James Bond atunci când se află la modelul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac şi-a cumpărat un nou bolid

Ion Ţiriac glumeşte şi spune că a luat numărul 009, pentru că 007 era deja luat. „007 era al lui James Bond, nu se putea să-l mai iau eu. Mai mult, Năstase a spus stop! Ăsta e al meu, 006. Eu acum divorţez si ma insor a şasea oara, trebuie sa-mi faci cadou maşina asta mie! Şi mai bine am luat 009 decât să i-o fac cadou din nou”, a spus magnatul.

Bijuteria costă 200 de mii de euro şi dispune de 450 de cai putere. Este vorba despre o ediţie limitată care are şi o plăcuţă de aur semnată de patron. 15 mii de euro în plus l-a costat autograful pe Ţiriac.

„Când a spus serie limitată, ţi-a mai luat 50%! Limitată maşina, nu banii! Banii au fost fără limită aici. Are patru roţi. Am plătit cinci, dar pe a cincea nu ne-a dat-o încă!”, a mai dezvăluit magnatul.

Ion Ţiriac a rămas fără una dintre maşini

Ion Ţiriac şi-a amintit cum băiatul lui l-a lăsat fără una dintre cele mai tari maşini din colecţie. O voia de la 15 ani, dar Ţiriac l-a amânat până la 35. ” În ziua de 22 septembrie a venit la mine şi zice „Cheile!!!” Care chei, mă, ce chei ?!? „Cheile!!!” Şi mi-a luat-o!”, şi-a amintit magnatul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și