Închide meniul

Ion Ţiriac a uimit pe toată lumea! Dezvăluirea cruntă a magnatului. Ce a păţit în copilărie

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 septembrie 2021, 16:56

Reclamă
Ion Ţiriac a uimit pe toată lumea! Dezvăluirea cruntă a magnatului. Ce a păţit în copilărie

Hepta

Nimeni nu se aştepta ca Ion Ţiriac să aibă parte de un asemenea trecut. Şi totuşi, fostul mare jucător de tenis a păţit-o. Deşi se credea că ar fi fost vorba despre o glumă, nu e deloc aşa. Din cauza problemelor financiare prin care trecea familia sa, Ţiriac a avut parte de o copilărie nefericită. Ion Țiriac a fost un copil sărac, iar lipsurile l-au transformat total.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac, corecţii fizice din partea mamei

Problemele erau atât de mari în familia lui Ion Ţiriac încât şi hrana zilnică lipsea de multe ori. Mama acestuia era extrem de dură. Magnatul era bătut chiar şi de trei ori pe zi, conform spuselor sale. Asta pentru a nu fi tentat să facă ceva greșit.

„Maică-mea era foarte mică de talie 150 și nu stiu cât, o femeie extraordinar de energică. Mă bătea cam de trei ori pe zi și îmi spunea seara: te-am bătut astăzi pentru ce o să faci mâine. Eu nu știu, dar tu știi”, a dezvăluit Ion Țiriac, în urmă cu ceva timp, potrivit playsport.ro.

Ion Ţiriac a crescut fără tată

Pe lângă problemele financiare ale familiei, Ion Ţiriac a rămas şi fără tată de la o vârstă fragedă. A dus o permanentă luptă pentru supraviețuire. Faptul că a ales sportul de performanţă a fost, de fapt, șansa de a scăpa de coșmarul zilelor în care nu avea ce să mănânce.

Acum, Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, cu o avere cifrată la circa două miliarde de euro. Pe lângă afacerile în care este implicat, magnatul are şi o impresionantă colecţie de maşini.

Reclamă
Reclamă 4

 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și