Închide meniul

Islanda – România 0-2 | „O victorie mare şi o revanşă”. Mirel Rădoi a explicat de ce nu s-a bucurat la golurile tricolorilor. Ce emoţii îl încearcă: „Să nu ne facem de râs cu Liechtenstein”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2021, 0:19 / Actualizat: 3 septembrie 2021, 1:28

Islanda – România 0-2 | „O victorie mare şi o revanşă. Mirel Rădoi a explicat de ce nu s-a bucurat la golurile tricolorilor. Ce emoţii îl încearcă: „Să nu ne facem de râs cu Liechtenstein

Mirel Rădoi, prima reacţie după Islanda - România 0-2

DPA Images / Nick Potts via Hepta

Succesul a venit la mai puţin de un an după „coşmarul” din barajul de la EURO 2020. Islandezii s-au impus atunci cu 2-1 şi au oprit România din drumul spre turneul final. Acum, jucătorii lui Rădoi şi-au luat revanşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, prima reacţie după Islanda – România 0-2

Selecţionerul tricolorilor se gândeşte deja la următoarele meciuri. Se teme chiar şi de duelul cu Liechtenstein, care este „lanterna roşie” din grupa J. Viitoarea adversară a României este fără punct după primele patru meciuri, a înscris un gol şi a încasat 12.

Chiar dacă deocamdată nu am realizat mare lucru, a fost o victorie mare şi o revanşă. Contează foarte mult pentru jucători, putem merge cu mai mare încredere spre următoarea partidă. Nu putem să mai întoarcem nimic, sperăm să legăm victoriile. Nu vreau să mă gândesc decât cum facem să recuperăm jucătorii. Denis Alibec azi, Drăguş s-a accidentat ieri. Vedem ce soluţii găsim în atac pentru că va trebui să marcăm goluri.

Jucătorii care au venit de pe bancă chiar au făcut diferenţa. Le-am transmis că trebuie să vină să aducă un plus, după minutul 60 Islanda are probleme. Până la urmă este important să vedem cum facem ca noi să adunăm cât mai multe puncte.

Deocamdată mă interesează meciul cu Liechtenstein, chiar dacă pare un meci facil. Sunt sigur că au fost dominaţi de Germania, dar vreau să văd sistemul de joc. Partida cu Liechtenstein este probabil cea mai importantă. Venim după o victorie cu Islanda, suntem entuziasmaţi, să nu cădem într-o capcană şi să ne facem de râs cu Liechtenstein„, a declarat Mirel Rădoi la PRO TV.

Reclamă

Rădoi a dezvăluit motivul pentru care nu s-a bucurat la golurile lui Dennis Man şi Stanciu.

Au mai fost meciuri în care m-am bucurat şi m-am bucurat prea repede. Am zis că şi poate jucătorii sunt euforici şi să nu le transmit o stare de relaxare„, a mai spus selecţionerul României.

La trei zile după meciul cu Liechtenstein, de pe Arena Naţională, tricolorii joacă la Skopje. Macedonia de Nord este pe locul 3 în grupă. Are 7 puncte, cu unul mai mult decât România. Lider surpriză este Armenia, care stă mai bine decât Germania. Clasamentul în grupă este extrem de încins.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și