Închide meniul

Islanda – România 0-2 | „O victorie mare şi o revanşă”. Mirel Rădoi a explicat de ce nu s-a bucurat la golurile tricolorilor. Ce emoţii îl încearcă: „Să nu ne facem de râs cu Liechtenstein”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2021, 0:19 / Actualizat: 3 septembrie 2021, 1:28

Reclamă
Islanda – România 0-2 | „O victorie mare şi o revanşă. Mirel Rădoi a explicat de ce nu s-a bucurat la golurile tricolorilor. Ce emoţii îl încearcă: „Să nu ne facem de râs cu Liechtenstein

Mirel Rădoi, prima reacţie după Islanda - România 0-2

DPA Images / Nick Potts via Hepta

Succesul a venit la mai puţin de un an după „coşmarul” din barajul de la EURO 2020. Islandezii s-au impus atunci cu 2-1 şi au oprit România din drumul spre turneul final. Acum, jucătorii lui Rădoi şi-au luat revanşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, prima reacţie după Islanda – România 0-2

Selecţionerul tricolorilor se gândeşte deja la următoarele meciuri. Se teme chiar şi de duelul cu Liechtenstein, care este „lanterna roşie” din grupa J. Viitoarea adversară a României este fără punct după primele patru meciuri, a înscris un gol şi a încasat 12.

Chiar dacă deocamdată nu am realizat mare lucru, a fost o victorie mare şi o revanşă. Contează foarte mult pentru jucători, putem merge cu mai mare încredere spre următoarea partidă. Nu putem să mai întoarcem nimic, sperăm să legăm victoriile. Nu vreau să mă gândesc decât cum facem să recuperăm jucătorii. Denis Alibec azi, Drăguş s-a accidentat ieri. Vedem ce soluţii găsim în atac pentru că va trebui să marcăm goluri.

Jucătorii care au venit de pe bancă chiar au făcut diferenţa. Le-am transmis că trebuie să vină să aducă un plus, după minutul 60 Islanda are probleme. Până la urmă este important să vedem cum facem ca noi să adunăm cât mai multe puncte.

Deocamdată mă interesează meciul cu Liechtenstein, chiar dacă pare un meci facil. Sunt sigur că au fost dominaţi de Germania, dar vreau să văd sistemul de joc. Partida cu Liechtenstein este probabil cea mai importantă. Venim după o victorie cu Islanda, suntem entuziasmaţi, să nu cădem într-o capcană şi să ne facem de râs cu Liechtenstein„, a declarat Mirel Rădoi la PRO TV.

Reclamă
Reclamă

Rădoi a dezvăluit motivul pentru care nu s-a bucurat la golurile lui Dennis Man şi Stanciu.

Au mai fost meciuri în care m-am bucurat şi m-am bucurat prea repede. Am zis că şi poate jucătorii sunt euforici şi să nu le transmit o stare de relaxare„, a mai spus selecţionerul României.

La trei zile după meciul cu Liechtenstein, de pe Arena Naţională, tricolorii joacă la Skopje. Macedonia de Nord este pe locul 3 în grupă. Are 7 puncte, cu unul mai mult decât România. Lider surpriză este Armenia, care stă mai bine decât Germania. Clasamentul în grupă este extrem de încins.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și