Închide meniul
NEWS ALERT

Simona Halep şi-a aflat viitoarea adversară! Duel dificil în optimile US Open. Când se va juca meciul

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 septembrie 2021, 23:22

Reclamă
Simona Halep şi-a aflat viitoarea adversară! Duel dificil în optimile US Open. Când se va juca meciul

Ce putea să facă Magda Linette, la câţiva metri de Simona Halep, în timp ce românca era întinsă şi primea îngrijiri medicale

Profimediaimages

Simona Halep promite să aibă un parcurs de excepţie la ultimul turneu de Mare Şlem al anului. După un meci nebun cu Elena Rybakina, pe româncă o aşteaptă în optimi ucraineanca Elina Svitolina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va juca cu Elina Svitolina

Simona Halep va avea parte de un nou duel de cinci stele pentru accederea în sferturile turneului de la US Open. Halep o va înfrunta pe ucraineanca Elina Svitolina care a eliminat-o în două seturi pe rusoaica Daria Kasatkhina. Svitolina s-a impus în minim de seturi, 6-4, 6-2. Duelul Simona Halep-Elina Svitolina ar urma să se dispute duminică, la o oră care urmează să fie anunţată de către organizatorii turneului american.

Simona Halep, meci nebun în turul 3

Simona Halep a jucat în cel mai nebun meci de la US Open de până acum. Românca a avut nevoie de 2 ore şi 22 de minute pentru a reuşi calificarea în optimile competiţiei. A fost 7-6. 4-6, 6-3 pentru româncă după un meci incredibil.

Victoria cu Elena Rybakina şi calificarea în optimile US Open i-au adus româncei un premiu de 265.000 de dolari şi cu 240 de puncte WTA. Simona Halep nu se află la prima performanţă importantă la US Open. S-a mai calificat în semifinale, în 2015, iar în 2013 a ajuns în optimi. Anul trecut ea nu a participat la acest Grand Slam, din cauza pandemiei de coronavirus. În 2019, ultima ediţie la care a participat, românca a fost eliminată în turul al doilea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și