Închide meniul

Simona Halep a dat marea lovitură! Victoria care îi umple conturile. Câţi bani a câştigat

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 septembrie 2021, 20:50

Simona Halep a dat marea lovitură! Victoria care îi umple conturile. Câţi bani a câştigat

Simona Halep a surprins la conferinţa de presă

Profimediaimages

Simona Halep a jucat în cel mai nebun meci de la US Open de până acum. Românca a avut nevoie de 2 ore şi 22 de minute pentru a reuşi calificarea în optimile competiţiei. A fost 7-6. 4-6, 6-3 pentru româncă după un meci incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a încasat o sumă importantă de bani

Victoria cu Elena Rybakina şi calificarea în optimile US Open i-au adus româncei un premiu de 265.000 de dolari şi cu 240 de puncte WTA. Simona Halep nu se află la prima performanţă importantă la US Open. S-a mai calificat în semifinale, în 2015, iar în 2013 a ajuns în optimi.

Anul trecut ea nu a participat la acest Grand Slam, din cauza pandemiei de coronavirus. În 2019, ultima ediţie la care a participat, românca a fost eliminată în turul al doilea.

Simona Halep, duel tare în optimile de la US Open

Simona Halep va avea parte de un dule tare în optimile de la US Open. Va evolua în optimi cu jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5 sau cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 25.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și