Închide meniul
NEWS ALERT

Simona Halep şi-a aflat viitoarea adversară! Duel dificil în optimile US Open. Când se va juca meciul

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 septembrie 2021, 23:22

Simona Halep şi-a aflat viitoarea adversară! Duel dificil în optimile US Open. Când se va juca meciul

Ce putea să facă Magda Linette, la câţiva metri de Simona Halep, în timp ce românca era întinsă şi primea îngrijiri medicale

Profimediaimages

Simona Halep promite să aibă un parcurs de excepţie la ultimul turneu de Mare Şlem al anului. După un meci nebun cu Elena Rybakina, pe româncă o aşteaptă în optimi ucraineanca Elina Svitolina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va juca cu Elina Svitolina

Simona Halep va avea parte de un nou duel de cinci stele pentru accederea în sferturile turneului de la US Open. Halep o va înfrunta pe ucraineanca Elina Svitolina care a eliminat-o în două seturi pe rusoaica Daria Kasatkhina. Svitolina s-a impus în minim de seturi, 6-4, 6-2. Duelul Simona Halep-Elina Svitolina ar urma să se dispute duminică, la o oră care urmează să fie anunţată de către organizatorii turneului american.

Simona Halep, meci nebun în turul 3

Simona Halep a jucat în cel mai nebun meci de la US Open de până acum. Românca a avut nevoie de 2 ore şi 22 de minute pentru a reuşi calificarea în optimile competiţiei. A fost 7-6. 4-6, 6-3 pentru româncă după un meci incredibil.

Victoria cu Elena Rybakina şi calificarea în optimile US Open i-au adus româncei un premiu de 265.000 de dolari şi cu 240 de puncte WTA. Simona Halep nu se află la prima performanţă importantă la US Open. S-a mai calificat în semifinale, în 2015, iar în 2013 a ajuns în optimi. Anul trecut ea nu a participat la acest Grand Slam, din cauza pandemiei de coronavirus. În 2019, ultima ediţie la care a participat, românca a fost eliminată în turul al doilea.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și