Închide meniul
NEWS ALERT

Caz de COVID la naţionala României! Jucătorul a fost scos din lot. Detalii de ultimă oră din cantonament

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 septembrie 2021, 20:59

Reclamă
Caz de COVID la naţionala României! Jucătorul a fost scos din lot. Detalii de ultimă oră din cantonament

Tragedia cumplită prin care a trecut Mirel Rădoi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi are mari probleme de lot înaintea meciurilor cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord. Ultima veste din cantonamentul tricolorilor nu este deloc bună. Rădoi l-a pierdut şi pe Dorin Rotariu după accidentările lui Denis Alibec şi Denis Drăguş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

COVID la naţionala României

Mirel Rădoi l-a pierdut pe Dorin Rotariu, care a fost testat pozitiv la COVID-19. „Deși cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naționalei cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfășurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein.

Toți ceilalți jucătorii și membrii staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate în această dimineață. Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară și a părăsit cantonamentul echipei naționale”, au anunţat cei de la FRF.

România joacă împotriva Liechtenstein şi a Macedoniei de Nord

Pentru tricolori urmează două meciuri importante cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord. În cazul în care învingem în ambele, putem spera la calificarea la Campionatul Mondial. Apoi, tricolorii vor juca meciurile cu Armenia (11 octombrie) și Islanda (11 noiembrie) din preliminariile CM 2022 pe stadionul Steaua! UEFA a aprobat propunerea FRF astfel că ultimele două partide ale tricolorilor pe teren propriu în preliminariile pentru Mondial se vor juca în Capitală. Va fi primul meci al naționalei pe noul stadion Steaua!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și