Închide meniul
NEWS ALERT

Caz de COVID la naţionala României! Jucătorul a fost scos din lot. Detalii de ultimă oră din cantonament

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 septembrie 2021, 20:59

Caz de COVID la naţionala României! Jucătorul a fost scos din lot. Detalii de ultimă oră din cantonament

Tragedia cumplită prin care a trecut Mirel Rădoi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi are mari probleme de lot înaintea meciurilor cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord. Ultima veste din cantonamentul tricolorilor nu este deloc bună. Rădoi l-a pierdut şi pe Dorin Rotariu după accidentările lui Denis Alibec şi Denis Drăguş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

COVID la naţionala României

Mirel Rădoi l-a pierdut pe Dorin Rotariu, care a fost testat pozitiv la COVID-19. „Deși cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naționalei cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfășurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein.

Toți ceilalți jucătorii și membrii staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate în această dimineață. Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară și a părăsit cantonamentul echipei naționale”, au anunţat cei de la FRF.

România joacă împotriva Liechtenstein şi a Macedoniei de Nord

Pentru tricolori urmează două meciuri importante cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord. În cazul în care învingem în ambele, putem spera la calificarea la Campionatul Mondial. Apoi, tricolorii vor juca meciurile cu Armenia (11 octombrie) și Islanda (11 noiembrie) din preliminariile CM 2022 pe stadionul Steaua! UEFA a aprobat propunerea FRF astfel că ultimele două partide ale tricolorilor pe teren propriu în preliminariile pentru Mondial se vor juca în Capitală. Va fi primul meci al naționalei pe noul stadion Steaua!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și