Închide meniul

Mircea Rednic se teme pentru viitorul lui Dinamo: „Nu mai există un proiect”. I-a luat la ţintă pe foştii şefi din Ştefan cel Mare

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 septembrie 2021, 22:14

Reclamă

Mircea Rednic nu crede în viitorul lui Dinamo. Fostul antrenor din Ştefan cel Mare trage un semnal de alartă. Câinii pot avea mari probleme, chiar dacă tocmai au reuşit să-şi deblocheze transferurile şi să aducă jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic se teme pentru Dinamo

„Nu mai există un proiect. Acum s-a intrat în insolvenţă, cred că e o soluţie bună şi vedem ce se întâmplă. Dinamo tot în proiecte a fost. Niciodată nu s-a avut răbdare, tot timpul au fost schimbări, oameni care nu s-au priceput şi care au fost la conducerea acestui club. Sunt jucători cu experienţă, jucători tineri…o să fie rezultate acum”, a spus Rednic la centenarul celor de la Corvinul Hunedoara.

Cel poreclit Puriul s-a referit şi la Rapid, dar nu s-a ferit să le facă o aroganţă ambelor echipe. „Rapidul e frumos. Tot timpul a fost aşa. Au avut rezultate bune, apoi mai puţin bune, dar e o atmosferă deosebită. Chiar mă bucur că Rapid a revenit în prima ligă. Dinamo şi Rapid au câştigat ultimele titluri cu mine”, a spus Mircea Rednic.

Dinamo vrea să-şi revină chiar în derby-ul cu FCSB de duminică, 12 septembrie. I-a adus deja pe Gabriel Torje, Constantin Nica, Cosmin Matei şi Răzvan Popa, iar Cătălin Carp urmează să semneze şi el. Întăririle câinilor îl sperie pe Edi iordănescu, antrenorul celor de la FCSB.

Dinamo urmează să înregimenteze mai mulţi jucători. Mirko Ivanovski și Plamen Iliev vin din postura de jucători liberi de contract. Ivanovski a mai jucat în România la Astra și CFR Cluj. Ultima dată, Ivanovski a jucat în Ungaria la Diosgyor.

Reclamă

„Am reușit să deblocăm transferurile și să trecem la treabă. Concurența duce la lucruri bune, la progres. N-am mai vrut să aduc mulți jucători străini, ca înainte. Am vrut să aduc jucători români, pe care trecutul îi leagă de Dinamo. Au venit cu inima deschisă și vor să ajute aces club să ajungă pe locul pe care îl merită.

Mai am doi jucători care au semnat și vin mâine-seară, atunci vor ajunge în București. Unul e Ivanovski, iar celălalt e portarul Plamen Iiev. Va mai veni un alt jucător care vine mâine. El e mijlocaș, poate juca și fundaș central, e un număr 8, un «box-to-box».

Așadar, vor fi 7 jucători transferați. Oricum, campania de transferuri nu se oprește aici, putem aduce jucători liberi de contract și începând luni. Mă simt «arestat» de 4 dinamoviști valoroși, sunt încântat că sunt flancat de jucători adevărați, de dinamoviști.

Reclamă 4 / 0/3

Toți au avut o dorință mare de a ajuta clubul, n-au venit pentru salarii. Torje e bine pregătit, va prelua rolul de dirijor în teren. S-a schimbat deja aerul la Săftica, vă spun eu„, a spus Iuliu Mureșan într-o conferință de presă.

În final, Mircea Rednic s-a referit şi la naţionala lui Mirel Rădoi şi la victoria din Islanda. „Ne bucurăm că am bătut Islanda, acolo am ajuns. Mai avem şanse, e bine să credem până la sfârşit în ele şi să luăm maximum de puncte. Să ne calificăm de pe locul doi”, a încheiat antrenorul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și