Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, decizie surprinzătoare! Antrenorul Universităţii Craiova şi-a lăsat jucătorii cu gura căscată. Mihai Rotaru a fost şi el prezent

Publicat: 7 septembrie 2021, 17:56

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, decizie surprinzătoare! Antrenorul Universităţii Craiova şi-a lăsat jucătorii cu gura căscată. Mihai Rotaru a fost şi el prezent

Laurenţiu Reghecampf este în plinscandal de divorţi de Anamaria Prodan

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Laurenţiu Reghecampf, decizie surprinzătoare! Antrenorul Universităţii Craiova şi-a lăsat jucătorii cu gura căscată

Atmosferă de vis în tabăra Universităţii Craiova. Oltenii se aflau în cantonament la Poiana Braşov până pe 11 septembrie, însă planul s-a schimbat, iar aceştia au revenit în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a decis luni seară să încheie cantonamentul azi, 7 septembrie. Ba mai mult, acesta le-a oferit elevilor săi două zile libere, până joi, şi i-a scos la restaurant, scrie fanatik.ro. De la masă nu a lipsit Mihai Rotaru, patronul grupării din Bănie.

În cantonament, oltenii au disputat doar un meci amical, contra lui Metaloglobus. „Juveţii” au câştigat cu 2-0, marcatorii golurilor fiind Lyes Houri și Atanas Trică.

În etapa a opta din Liga 1, echipa lui Laurenţiu Reghecampf va întâlni Sepsi, pe teren propriu. Oltenii vin după două succese consecutive, 1-0 cu Gaz Metan şi 2-1 cu Rapid.

Mihai Rotaru i-a îndeplinit încă o dorinţă lui Laurenţiu Reghecampf

Universitatea Craiova a anunţat transferul unui nou jucător. Mihai Rotaru i-a îndeplinit încă o dorinţă lui Laurenţiu Reghecampf. Oltenii au anunţat transferul oficial al lui Lyes Houri. Fostul internaţional francez a mai evoluat în Liga 1 pentru FC Viitorul, actuala Farul Constanţa, timp de două sezoane.

Reclamă

În vârstă de 25 de ani, Houri este cotat la 1.4 milioane de euro. Gică Hagi l-a vândut la Fehervar în ianuarie 2020, pentru 600.000 de euro. În Bănie, mijlocaşul a fost împrumutat pentru un an, dar oltenii au clauză de transfer definitiv. Francezul va purta tricoul cu numărul 15.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și