Închide meniul

A adus Covid-19 din Scoția! Britanicii știu unde s-a infectat Ianis Hagi: ”Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert!”

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2021, 11:08 / Actualizat: 8 septembrie 2021, 12:15

Reclamă
A adus Covid-19 din Scoția! Britanicii știu unde s-a infectat Ianis Hagi: ”Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert!”

Probleme pentru Ianis Hagi

Profimediaimages

Cei de la Rangers au anunțat la finalul lunii august că mai mulți membri ai clubului sunt infectați cu COVID-19. Scoțienii de la ”The Scottish Sun” susțin că tot de acolo ar fi luat și Ianis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O nouă lovitură pentru Rangers, starul Ianis Hagi a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Federația Română de Fotbal a confirmat informația.

Este cel mai recent membru al clubului Rangers care se infectează cu COVID-19, după numărul mare de cazuri din ultimele zile. Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert, când au apărut primele cazuri”, au scris scoțienii de la ”The Scottish Sun”.

Cum ar putea arăta România cu Macedonia de Nord

Mirel Rădoi a fost dat de gol de Ilie Dumitrescu. ”Mister” susține că Dennis Man va fi folosit pe post de vârf fals. Acesta va fi ajutat de Stanciu și Sorescu. La mijlocul terenului vor evolua Nedelcu, la inchidere, ajutat de Răzvan Marin și Alex Cicâldău.

Dacă nu vor fi probleme, va juca cu Nedelcu la închidere, la mijloc Cicâldău și Răzvan Marin. Stanciu în dreapta, Dennis Man vârf fals și Sorescu în partea stângă”, susține Ilie Dumitrescu, înainte de Macedonia-România, conform digisport.ro.

Reclamă

România (4-3-3): Niță – Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – R. Marin, Nedelcu, Cicâldău – Stanciu, Man, Sorescu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și