Închide meniul

Surpriză de proporţii. Alex Chipciu rămâne la CFR Cluj! Giovanni Becali: „A semnat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2021, 22:54

Reclamă
Surpriză de proporţii. Alex Chipciu rămâne la CFR Cluj! Giovanni Becali: „A semnat!

Alex Chipciu a marcat un gol FCSB - CFR Cluj 3-3

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Potrivit Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF, Chipciu îşi încheiase raporturile contractuale cu campioana României. Agentul jucătorului care are cel mai mare salariu din Liga 1 anunţă că au fost doar din motive de ordin juridic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu rămâne la CFR Cluj

Nu a reziliat. Dacă ar fi reziliat, aş fi ştiut şi eu. E o chestie foarte simplă, cu vechiul contract, nefiind pe listă, nu putea fi trecut. A terminat vechiul contract şi a semnat pe restul de contract pe care îl mai avea, cu restanţe şi ce mai are de primit, ca să poată fi trecut pe listă. Atât şi nimic mai mult.

E normal, când se întrerupe un contract şi se depune altul…ei cred că e un alt contract, dar practic e tot contractul lui, numai că e făcut pentru a fi trecut pe listă. Era eliminat de pe listă şi acum e din nou pe listă„, a dezvăluit Giovanni Becali pentru prosport.ro.

Anunţul făcut de celebrul impresar vine la numai câteva ore după ce LPF anunţase că Chipciu a devenit jucător liber de contract.

FC CFR 1907 CLUJ SA vs. CHIPCIU MIHAIȚĂ ALEXANDRU – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea formulată de reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 08.09.2021. Definitivă. Pronunțată azi, 08.09.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF„, se anunţă pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Reclamă

Chipciu a dorit să plece de la CFR Cluj, după ce fusese exclus din lot de Neluțu Varga, pentru că a militat pentru rămânerea lui Marius Șumudică și Marian Copilu. Victor Becali a spus, în urmă cu câteva zile, că jucătorul nu este dorit nici de Dan Petrescu. Edi Iordănescu a stat la pândă şi l-a cerut la FCSB.

850.000 de euro este cota de piață a lui Chipciu, conform Transfermarkt.com. În 2016, Anderlecht plătea 3 milioane de euro pentru a-l transfera pe internaţionalul român de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și